Karikatury jako dárky

Přemýšlíme o nějakém netradičním dárku pro svého přítele, kolegu, rodinu či známého, ale nedaří se vám na žádný vyjímečný přijít?
Pořádáte pro své zaměstnance či jiný pracovní tým firemní večírek a hledáte něco zajímavého, co oživí a rozproudí zaručeně všechny?
Plánujete svatbu a nemůžete si vybrat z nezajímavých, otřelých a neoriginálních svatebních oznámení?

Máme pro vás řešení!
Karikaturiste.cz k vám přichází s nabídkou zhotovení originálních karikatur jako dárky.
Je to jednoduché. Máte-li pocit, že obdarovaný nebo jiný příjemce karikatury má smysl pro humor a nedělá mu problémy zasmát se i sám sobě, máte jedinečnou možnost věnovat mu vyjímečný a netradiční dárek, který ho jistě minimálně zaujme.

Tento zajímavý internetový obchod vám nabízí zhotovení karikatur jako dárky v mnoha barevných i černobílých variantách. Zvolit si můžete také velikost karikatury.

Zaujal vás tento nápad a chcete se dovědět více informací?
S tímto profesionálním obchodem se můžete spojit prostřednictvím emailu. Ať už si přejete namalovat karikaturu nebo portrét jako dárek, máte dvě možnosti.
První z nich je vyplnit objednávkový formulář, který vás srozumitelně navádí po jednotlivých krocích.
Druhou z možností je jednoduše zaslat email, ke kterému přiložíte fotografii, kterou chcete dát jako podklad pro tvorbu karikatury či portrétu. K této fotografii připojte pár zajímavých informací o kresleném (jeho zájmy, vyjímečnosti, profese, …) a také váš telefonní kontakt s adresou, kam si přejete tyto originální dárky zaslat.

Jsme si jisti, že také vy budete nejen s výsledkem práce karikaturisti.cz spokojeni, ale také s neopakovatelnou reakcí obdarovaného spokojeni. Ne-li přímo nadšeni.
Pro více informací můžete využít následujících kontaktů:
Mobil: +420 604 233 905
Email: karikaturiste@seznam.cz