Konad razítka pro kreativní nehty

Ženy milují krásné pěstěné nehty. Proto se často uchylují k modeláži umělých nehtů. Gelové nehty vypadají velmi přirozeně, jsou vždy krásné a vypadají upraveně. Máte-li reprezentativní nehty, nebojte se ukázat je na veřejnosti. Potrpíte si na to, aby vaše nehty vypadaly vždy skvěle a pokaždé jinak? Představujeme vám revoluční způsob zdobení nehtů Konad.

Konad razítka představují zcela moderní jednoduchou techniku pro originální zdobení nehtů. Internetový obchod nehtovými potřebami MagicNails.cz vám přináší sady Konad na zdobení nehtů. Budete potřebovat Konad destičky s různými motivy, kterými můžete ozdobit vaše nehty. Dále si pořiďte tiskací hlavu a speciální Konad laky. Proč je třeba použít speciální lak na nehty? V čem je jiný než obyčejný lak?

Běžné laky na nehty mají hodně řídkou, tekutou konzistenci. Vybrané obrazce jimi sice přetřete, ale nepřenesete je nezkreslené na tiskací hlavu, natož potom až na nehet. Konad laky drží tvar, jsou husté a obsahují navíc speciální složku, aby lak držel v požadovaném tvaru. Nakonec budete potřebovat ještě stěrku a trochu zručnosti.

Pro vytvoření originálně zdobených nehtů je třeba si nejprve vybrat z destičky vhodný motiv, který budete chtít přenést na nehty. Zvoleným Konad lakem přetřete vybraný motiv na Konad destičce. Přebytečný lak setřete stěrkou a opatrně přeneste motiv na tiskací hlavu. Z tiskací hlavy už jej jednoduše obtisknete na nehet a necháte zaschnout. Tímto způsobem můžete vytvářet nejrůznější kombinace motivů v různých barvách na vašich nehtech.

Konad razítkování vám dává nekonečné možnosti zdobení nehtů, s razítky Konad budou vaše nehty vždy originální. Jste-li kreativní, vytvořte si i vy na vašich nehtech vlastní motivy zdobení. Neváhejte a nakupujte i vy na MagicNails.cz vše, co budete potřebovat pro modeláž nehtů a jejich následné zdobení.