Konfigurátor zateplovacích systémů

Koncových uživatelů, kteří si nakupují samostatně materiál na zateplení přibývá. Je pravidlem, že drtivá většina dává přednost výrobkům s nejnižší cenou, což není vždy to ideální řešení pro zateplení fasád. Velmi snadno si tak i zručný domácí kutil, který si troufne na zateplení může způsobit nemalé problémy svou nevhodnou investicí do nesprávného řešení. Na trhu je dnes celá řada ucelených zateplovacích systémů využívající izolace jako fasádní polystyren, izolační vatu nebo speciální izolanty jako Multipor nebo Kooltherm. Zateplovací systémy obsahující polystyren jsou v dnešní době nejčastějším řešením. Dokáže ale laik rozeznat, který ze systémů je pro něj ten správný? Tuto otázku řeší online konfigurátory zateplovacích systémů, které do jisté míry nahrazují osobní konzultaci s odborníkem. Jelikož jsou konfigurátory nastaveny zcela funkčně a berou ohled na možné varianty podkladu a požadavků zákazníka. Ten má díky této speciální službě možnost jednoduchého porovnání systémů a vybrat tak ten správný pro zateplení fasád.

Konfigurátor zateplení Vám spočítá kompletní materiál, který lze kalkulovat na m2. Přičemž je v konečné ceně zahrnut fasádní polystyren, lepící a stěrkové hmota, kotvící materiál, armovací tkanina, penetrační nátěr a finální probarvená omítka. Na uživateli je rozhodnutí jak silný polystyren vybrat a také jakou zvolit strukturu finální omítky. Zateplovací systémy jsou nakonfigurovány odborníky s mnoholetými zkušenostmi. Zákazník má tak jistotu, že nakoupí funkční a certifikovanýmateriál.

Přesto, že je tento systém nákupu zcela unikátním nedovede přesně spočítat ostatní příslušenství, kde je nutno znát skutečné hodnoty. Jedná se především o zakládací lišty, rohové a okenní profily. Konfigurátor zateplení je novým nástrojem, který usnadní nákupy neználkům a zároveň dokáže zvýšit přehlednost mezi systémy pro firmy, pro které je zateplení fasád hlavní pracovní náplní.