Luxusní postele Betler

LUXUSNÍ POSTEL BETLER GOLD – LUXUS DO KAŽDÉ LOŽNICE Kompletní postel v luxusním provedení Betler GOLD je elegantní čalouněná moderní postel, která je ozdobou každé ložnice.

Postel Betler GOLD vás zaujme provedením čela v oblasti hlavy, které je velmi decentně čalouněné s odkazem na luxus. Provedení čela je velmi elegantní a posteli dodává časem prověřený šarm. Právě čalounění čela a pravoúhlé zpracování se odrazilo v celkovém moderním designu postele, kterou jsme koncipovali pro skloubení luxusu a praktičnosti. Lehací plocha postele je ve výšce cca 65 cm, což jistě ocení lidé, kteří požadují po ráno jednoduché vstávání. Chromované přední nožičky postele potom podtrhují ladnost a čistotu tvaru postele.

Postel je čalouněná do béžové textilní kůže německé výroby s leskem, právě tento vzhled dodává posteli obrovskou autentičnost a vyjímečnost. Postel působí zlatým dojmem a právě pravoúhlé tvary mírní výslednou okázalost. Postel Betler GOLD je ukázkou, že i ložnice mohou vypadat jako nádherné šperkovnice.

Součásti postele Betler GOLD jsou 2x úložné prostory, 2x lamelové rošty s 42 lamelami se vstupem do úložného prostoru + samostatné polohování hlavy (5 poloh) a nohou (1 poloha), 2x zdravotní matrace SUPER BIO, vrchní přehoz postele a 2x dekorativní polštářky. Postel Vám ZDARMA doručíme až k Vám do bytu či domu.

Postele jsou vyráběny pod prémiovou značkou Betler. Postele značky Betler se vyznačují špičkovou kvalitou a perfektním zpracováním se zaměřením na praktickou využitelnost postele. Postel Betler GOLD je velmi praktická postel a zákazník ocení především:

Výška lehací plochy úctyhodných cca 65 cm, což uvítají starší uživatelé

Zdravotní matrace SUPER BIO, 20 cm vysoká komfortní matrace, patřící do kolekce GREEN SLEEP. Jedinečné a velmi kvalitní přírodní jádro matrace je složené ze tří bio desek s podílem přírodního oleje (Soya, Verenda), matrace se po celé ložné délce dokonale přizpůsobuje Vašemu tělu a ložná plocha je rozdělena do pěti anatomických zón.

Lamelové rošty s 42 lamelami, jedná se o velmi pohodlné lamelové rošty s přístupem od noh do úložného prostoru, manipulace s přístupem do ÚP je velmi jednoduchá neboť postel je opatřena tlakovými písty a samostatným polohováním hlavy (až 5 poloh pro čtení nebo sledování TV) + polohování nohou (1 poloha), navíc mají rošty velmi kvalitní trio patky, které slouží ke kvalitnímu bezhlučnému pružení lamel během spánku. Funkce výkyvu lamel je zaručena i přes rám roštu po celé ploše matrace. Přídavná lišta v oblasti hlavy potom zabraňuje deformaci matrace.

Úložné prostory jsou součásti postele, jedná se o samostatné vany s pevným dnem, ve dnu jsou i větrací otvory. Úložné prostory jsou umístěné cca 10 cm nad podlahou, takže lze pod postelí udržovat i hygienicky čisté prostředí.

Vrchní přehoz postele, aby postel byla během dne chráněna, je součásti postele dodáván i vrchní elegantně laděný přehoz s dvěma polštářky ze stejného materiálu. Přehoz je v rozích tvarově zakulacený, aby podtrhnul elegantní tvary postele.

Postel Vám ZDARMA dovezeme až k Vám do bytu či domu, samotná montáž není součásti dopravy a pokud máte o montáž zájem je třeba si ji objednat. Samotná montáž postele potom trvá cca 1,5 hodiny.

Luxusní kožená postel Betler GOLD je vyrobená z textilní kůže v lesklém provedení (Made in Germany), právě lesklost postele v béžovém provedení dává posteli zlatavou úpravu, která dělá z postele šperk. Textilní béžová kůže vysoké kvality, zajišťuje barevnou stálost, jednoduchou údržbu a hlavně kvalitní vzhled postele. Zpracování a provedení postele je velmi nadstandardní. Postel Betler GOLD splňuje vysoké nároky na kvalitu materiálu a zároveň na estetiku. Tato postel bude ozdobou každé stylové moderní ložnice a hlavně Vám bude postel skvěle sloužit řadu let.

Postel Betler GOLG – Rosty.cz