Manikúra pro lesklé nehty

Máte vlastní kvalitní nehty, ale nebaví vás starat se o ně? Nemáte na vaše nehty čas, ale chtěla byste, aby vypadaly dobře? Navštivte profesionální nehtové studio, kde vám pomohou. Pro přírodní nehty je určena speciální péče, japonská manikúra P-shine. Profesionální nehtové designerky a manikérky využívají tuto japonskou manikúru pro ošetření přírodních nehtů, které je třeba zjemnit, zpevnit a vyleštit do vysokého lesku.

Profesionální P-shine od MagicNails.cz obsahuje P-shine pastu, která vyplňuje a uzavírá nehet. P-shine pasta obsahuje bentonit, který má vyhlazující účinky, takže se povrch nehtu nemusí příliš brousit. Nanesení P-shine pasty pomáhá udržet na nehtech stálý lesk, zvyšuje pevnost a také pružnost samotného nehtu i nehtového lůžka. Jakmile se P-shine pasta zaleští do povrchu nehtu, přichází na řadu druhý hlavní krok P-shine manikúry – nanesení P-shine pudru.

P-shine pudr stačí přenést na nehet a pomocí leštičky opatrně zapracovat do nehtu až dosáhneme vysokého lesku. Internetový obchod nehtovými potřebami MagicNails.cz poskytuje velký výběr veškerých pomůcek, které se využívají pro modeláž nehtů nebo k úpravě přírodních nehtů při domácím i profesionálním použití. Nakoupíte zde vše, co budete potřebovat k domácí manikúře i profesionální modeláži gelových či akrylových nehtů.

V širokém sortimentu naleznete na MagicNails.cz samozřejmě také sady pro P-shine japonskou manikúru. V sadě najdete vše, co budete pro P-shine potřebovat. Můžete si zde také zakoupit jednotlivé přípravky a pomůcky jednotlivě. MagicNails.cz nabízí také mnoho druhů nehtových tipů, barevné gely, akrylové pudry i pomůcky pro obroušení nehtů jako bruska na nehty či frézky. Na MagicNails.cz si vybavíte celý salon pro nehtovou modeláž. Neváhejte a nakupujte vybavení pro péči o nehty u profesionálů.