NBS ÚKLIDOVÁ TECHNIKA

Sháníte kvalitní úklidovou techniku, která by zvládla nepříjemnou práci za vás? Potřebuje ji v různé míře každá domácnost i firma, jelikož vám ušetří spoustu času i námahy. V internetovém obchodě firmy ing. Petr NOVOTNÝ – NBS naleznete téměř 1000 položek různého zboží z oblasti profesionální úklidové techniky a úklidových prostředků. Již od roku 1993 svým zákazníkům poskytuje komplexní podporu v oblasti čisticích a úklidových systémů. Dnes nabídka zahrnuje především prodej a servis strojů NILFISK, COLUMBUS, CLEANFIX, HEUTE a dalších vysoce kvalitních značek.

Nabízená značková úklidová technika vám výrazně usnadní každodenní i občasné úklidové práce. Můžete zde nakoupit značkové výrobky jako např. čističe obuvi, průmyslové vysavače na mokré i suché vysávání, tlakové mycí stroje s ohřevem i bez, podlahové mycí stroje automaty bateriové i na 220 V, jednokotoučové mycí stroje, zametací stroje. Díky široké a komplexní nabídce úklidové techniky si zde vybere opravdu každý. Všechny tyto profesionální výrobky vám pomohou k dosažení dokonalého úklidu a čistoty. Samozřejmostí je, že veškerý sortiment je vybaven potřebnými certifikáty. V oddělení úklidových prostředků je obsažen rozsáhlý program na mytí skleněných ploch, stěrky na okna, rozmýváky, teleskopické tyče, vědra, škrabky, žiletky, mycí prostředky a další příslušenství. Dále pak mycí prostředky pro profesionální úklid velkoplošných prostor i kanceláří, dávkovače, aplikační láhve, úklidové vozíky, mopy, držáky mopů, teleskopické prachovky, kompletní soupravy na úklid. Na čištění textilií a koberců nabízejí extraktory a kobercové automaty.

K veškerému sortimentu firma ing. Petr NOVOTNÝ – NBS nabízí také veškeré náhradní díly a další příslušenství. Mimo jiné provádí i servis strojů a to nejen zde nakoupených, ale i konkurenčních firem, v podstatě neexistuje problém, který by servisní pracovníci nedokázali vyřešit. Strategií firmy je především spokojenost zákazníka, maximální péče a technická podpora při řešení jakýchkoliv potíží. Pro své zákazníky nabízí také různé slevové a bonusové programy. Potřebujete-li další informace o sortimentu, nebo máte-li speciální přání či otázky, pracovníci firmy jsou vám vždy k dispozici, můžete je kontaktovat emailem, faxem nebo telefonicky.