Oddlužíme vaši nemovitost

Máte dluhy, půjčky nebo exekuce a nestačíte je splácet? Jste vlastníky nemovitosti a bojíte se, že vám ji exekutor obstaví? Nechcete přijít o nemovitost?

Pokud se chcete dostat z bezradného kruhu zadlužení, využijte našich finančních služeb. Naší výhodou je rychlost řešení požadavků klienta, tak i právní pomoc, kterou klientovi nabízíme v případě exekuce nebo dražby nemovitosti a to vše bez jakéhokoliv poplatku předem! Naším cílem je snižovat dluhy klientům a ne je navyšovat!

Našim klientům nabízíme oddlužení nemovitosti pomocí dlouhodobé půjčky bez náhledu do registru až na 20 let zástavou nemovitostí. Půjčka je nastavená tak, abyste se znovu nedostali do problému se splácením. Dostanete-li se v průběhu splácení půjčky do problému, kdy vám chybí finance na splátku půjčky, nabízíme vám možnost odkladu splátek až na dobu 3 měsíců.

Naše společnost řeší exekuce na nemovitostech i případné dražby. V případě, že jste v situaci, kdy nevíte, jestli je na vaši nemovitosti nařízená exekuce, využijte online náhledu do katastru nemovitostí nahlížení. V této bezplatné webové aplikaci získáte informace o všech nemovitostí vedených na území ČR.