Okrasné krbové obestavby

Mrazíky se nám už objevují poměrně pravidelně, a proto je příjemné si doma zatopit. Ovšem topení samo o sobě může být poměrně nákladnou záležitostí. Pokud máte k dispozici plyn či elektrický kotel, protopíte značnou část vašeho příjmu. Myslíte, že tepelná čerpadla jsou ekonomičtější? Jak se to vezme. Mají poměrně vysoké pořizovací náklady, takže jejich návratnost trvá několik desítek let za předpokladu, že se neporouchají. Z toho vyplývá, že nejlevněji vychází topení tuhými palivy. Pokud nechcete mít pouze kotel na dřevo ve sklepě, ale chcete, aby vám oheň vytvářel doma příjemnou atmosféru, rozhodněte se raději pro krb či krbová kamna.

Krby se v dnešní době vyrábějí prakticky uzavřené za sklem, takže doma nemáte žádný nepořádek v podobě prachu, sazí ani kouře. Krby se skládají z krbových vložek a krbových obestaveb. Krbové vložky mají na svědomí vznik tepla, je to místo, kde hoří dřevo a je vyvíjeno teplo. Krbová vložka je odpovědná za výslednou výhřevnost a tepelný výkon krbu. Krbová obestavba slouží jako designový doplněk krbu, který určuje, jak krb působí v interiéru, jak do něj zapadá, a tvoří celkový dojem z krbu.

V současné době jsou velmi moderní 3D krby. Tyto krby tvoří krbové vložky prosklené zpravidla z více než jedné strany. 3D krby zasahují více do prostoru místnosti a vytvářejí prostorový dojem z ohně. 3D krby se tak stávají dominantou interiérů, ve kterých jsou umístěny. Levnykrb.cz vám nabízí široký sortiment krbových vložek i obestaveb běžných, v rustikálním stylu i v ultra moderním provedení. Dopřejte si i vy kouzlo domova, které i k vám domů vnese stylový krb či krbová kamna od Levnykrb.cz. Vyberte si z mnoha materiálových i barevných variací krbových obestaveb a stylů a výkonnosti krbových vložek. Sestavte si jednoduše krb vašich snů.