Pro zdravou pokožku rukou

Parafín na ruce je jedna ze základních surovin, které potřebujete pro péči o ruce a nehty. Parafín je vosk, který se získává z ropy. Tento vosk je bohatý na vitamín E, jeho speciální vlastností je schopnost zadržovat teplo. Proto se používá na parafínové zábaly, které přispívají k celkovému prohřátí, prokrvení pokožky a její hydrataci.

Nehtové designerky používají parafínové zábaly k ošetření nehtů, protože po aplikaci parafínu jsou nehty hydratované a pevnější a pokožka rukou krásně hladká a viditelně vitálnější. Příprava parafínového zábalu je velmi jednoduchá. Stačí mít připravený parafín, dále je třeba parafínová vana, igelitové sáčky a termo rukavice. V parafínové vaně se rozehřeje parafínová lázeň. Před samotnou procedurou je třeba ruce vydezinfikovat a natřít krémem. Potom se ruce pomalu třikrát ponoří do rozehřátého parafínu. Ruce se vloží jednotlivě do igelitových sáčků a následně i se sáčkem do termo rukavic. Parafín je třeba nechat působit 20 – 30 minut.

Následně už stačí sejmout rukavice a sáčky s parafínem. Na závěr můžete ruce jemně promasírovat. Výsledkem parafínového zábalu je hedvábně hebká pokožka rukou. Parafín pomáhá omlazení pokožky, její hydrataci a revitalizaci. Máte-li unavené ruce či byste chtěla vaše ruce omladit, vyzkoušejte parafínový zábal na ruce.

Vše potřebné pro profesionální parafínový zábal naleznete v internetovém obchodu MagicNails.cz, který se specializuje na prodej zboží pro péči o ruce a nehty. Parafín pro parafínové zábaly rukou i nohou zde nakoupíte s nejrůznějšími přídavnými esencemi, které dodají pokožce jemnou vůni. Zlepšete prokrvení a hydrataci vaší pokožky rukou a nohou díky parafínovým zábalům. Dopřejte vaší pokožce péči, kterou si zaslouží. Nakupujte vše pro péči o pokožku a nehty v internetovém obchodu MagicNails.cz.