Realizace zahrad, údržba zahrad nebo její rekonstrukce

Realizace zahrad, údržba zahrad nebo její rekonstrukce – Zahradnictví a zahrady Pelikán

Každé roční období nabízí své krásy a vyjímečnost. Aby jste si přednosti jednotlivých ročních období mohli dopřát v plné kráse, je třeba uzpůsobit vaši zahradu podle předem daných pravidel.
Tímto pravidlem je kombinace různých stromů, keřů a květin takovým způsobem, aby jejich vyjímečnost a barevná škála nabízela příjemný pohled v každou roční dobu.

Podzim již začal a právě podzim je ideálním časem pro přípravu zahrady na jaro. Díky přípravě zahrady na podzim bude na jaře již vše připraveno k růstu a vykvetení.

Přemýšlíte-li o realizaci nové zahrady, údržby vaší stávající zahrady nebo dokonce se chcete pustit do rekonstrukce zahrady, máme pro vás tip.

Zahradnictví Pelikán připraví vaši zahradu tak, jak si budete přát
Tím tipem je zahradnictví Pelikán. Zahradnictví Pelikán je zde pro vás, připravit vaši zahradu na příchod jara.

Zahradnictví Pelikán se již řadu let pohybuje v oblasti zakládání a rekonstrukcí zahrad. Tato společnost nabízí své klientele zkušenosti a hluboké znalosti v oblasti realizace zahrad, údržby zahrad a rekonstrukce zahrad. Součástí realizace zahrad je také výstavba zahradních jezírek, jež dokážou nevídaně oživit celý zahradní celek.
Své zahradnické služby realizuje také na nejrůznějším veřejným plochám, parkům a jiným zeleným celkům.

Zahradnictví Pelikán zakládá jakékoliv zahrady od předzahrádek přes skalky až po lesoparky. Celý proces realizace zahrad, údržby či její rekonstrukce se plně řídí podle představ a přání zákazníka. Většinou však nechává klient nápad a celkové uspořádání zahrady na zahradnictví Pelikán.

Neváhejte a kontaktujte zahradnictví Pelikán. Nyní je ideální doba na zakládání zahrady, údržbu zahrady i její rekonstrukci. Dokončení zahradních úprav ještě nyní na podzim vám zajistí krásně vzrostlou a vykvetlou zahradu v období jara.
Využijte následujících kontaktů:
Tel.: +420 281 980 248
Mobil: +420 777 763 650
Email: zahradnictviuvaly@seznam.cz