Reklamní předměty

Dobrá reklama je taková, která zůstane v paměti svých příjemců. Jedním z nejefektivnějších způsobů jak toho dosáhnout, je věnovat svým klientům reklamní předměty s logem vaší firmy, které budou moci používat, tudíž je budou mít neustále na očích. Reklamní předměty, nebo reklamní textil působí příjemně a nevtíravě, na rozdíl od jiných způsobů reklamy, a častokrát dokážou i potěšit obdarovaného. Kromě toho si těchto dárkových předmětů jistě povšimne i jejich okolí a tak drobnost, do které zainventujete nepatrnou částku, udělá vaší společnosti efektivní reklamu a může vám přinést i nové klienty.

Společnost CZECH IMAGE GROUP s.r.o. zastává na našem trhu významné místo v oblasti reklamních předmětů a jejich distribuce. Ve svém katalogu má již více než 20 000 takovýchto předmětů, ale pokud si přece jen nevyberete, nebo máte vlastní specifickou představu, jak by měly vaše reklamní předměty vypadat, zhotoví vám je na míru dle vašich přání zakázkovou výrobou. V naprosté většině případů jsou schopni uspokojit vaši poptávku v termínu, který vám bude vyhovovat. Zajisté zákazníky potěší také nabízená cena, která je v řadě případů mimo dosah ostatní konkurence, a dále pak poskytují svým zákazníkům grafiku a dopravu zdrama.

Při konkrétním výběru správného reklamního předmětu je důležité vzít v potaz několik hledisek. Například pro koho je předmět určen, k jakému účelu bude sloužit a také kolik jste za něj ochotni zaplatit. Správně zvolené a kvalitní reklamní předměty jsou jedním z nejvhodnějších marketingových nástrojů. Společnost CZECH IMAGE GROUP s.r.o. klade důraz také na kvalitu reklamního potisku, výšivky atp., jelikož reklamní předměty poukazují na vaši profesionalitu.