Servis PC Praha

Servis PC Praha

Nefunguje se Vám Váš počítač a potřebujete tuto nečekanou situaci akutně řešit? Máme pro Vás skvělou nabídku, jak bychom mohli pomoci.

Jsme firma, jejíž hlavní záležítost je servis počítačů Praha a blízké okolí. Naše firma pro Vás připravila hned několik možností, jak můžete nastalou situaci řešit.

Jsme schopni řešit jak softwarové tak i hardwarové problémy a poruchy. V případě potřeby přijedeme až k Vám a pokud to bude možné, vyřešíme problém přímo na místě. Většina výjezdů je realizována do jednoho dne. Působíme především na území hlavního města a v jeho bližším okolí.

Mimo servisu počítačů a notebooků poskytujeme servis, sestavování a údržbu počítačových pokladen. Jsme schopni Vám nabídnout PC pokladnu přesně dle Vašich požadavků.

Budujeme drátové i bezdrátové sítě, které Vám umožní sdílení souborů, tiskáren či internetového připojení. Provedeme i instalaci nutné kabeláže a její případné zalištování. Pokud chcete znát přibližnou cenu, napište na e-mail Vaše požadavky. Nezapomeňte, že v oboru: servis PC Praha nemáme konkurenci!

V případě jakýkoliv dotazů neváhejte a využijte jeden z kontaktů uvedených na PrahaPcServis.cz, velice rádi zodpovíme veškeré Vaše dotazy.