Valera pro profesionály

Firmy zabývající se kosmetikou, kadeřnickým vybavením a všeobecně krásou to nemají na trhu jednoduché. Prosadit se v tomto odvětví vyžaduje obrovské úsilí a hlavně produkty, které za to stojí. Společnost Valera je jednou z těch, kterým se to podařilo. Pojďme se podívat jak.

Tradice Valera

Když se společnost Valera vydala na svou obchodní dráhu, zřejmě netušila, že o několik let později bude velmi oblíbenou značkou jak mezi domácími uživateli, tak profesionálními kadeřníky. Vše začalo v roce 1955, kdy Valera začala vyrábět vybavení pro péči o vlasy. Zaměřili se na výrobu takových produktů, které mají nejen efektivně podpořit a upravit vzhled vlasů, ale dbát také o jejich zdraví. Jsou si velmi vědomi toho, že zdravé vlasy jsou krásné vlasy. Za spolupráce s profesionálními kadeřníky a stylisty vytvářejí profesionální elektronické kadeřnické vybavení, které zbytečně vlasy nezatěžují a neškodí jim. Když se toto spojí s osvědčeným know-how značky Valera a švýcarskou precizností nemůže vyjít nic špatného. A co vše tedy Valera nabízí? V jejím sortimentu můžete najít fény na vlasy, žehličky na vlasy, kulmy, střihací strojky nebo produkty pro manikúru a pedikúru.

Výjimečnost spotřebičů Valera

V čem tedy tkví to výjimečné postavení firmy Valera? Valera má zázemí, které jiné značky teprve budují, a proto může své výrobky neustále inovovat a vyvíjet, tak aby uspokojil potřeby kadeřníků a kadeřnic. Profesionální kadeřníci totiž vědí, že se na Valeru Professional mohou spolehnout a to i ti nejnáročnější z nich. Vysoký výkon produktů, spolehlivost a předvídatelné výsledky jsou ty vlastnosti, na které profesionálové nedají dopustit.

Valera zblízka

Pojďme se teď podívat na pár výrobků Valera zblízka. Jako první si představíme fén na vlasy Valera – Swiss Turbo 8100 Avant 2000W. Je to profesionální vysoušeč vlasů vhodný i pro náročné podmínky v kadeřnických salonech. Má ochranu proti přehřátí a výhodou je také jeho velká tichost. Dále nás zaujal fén na vlasy Swiss Nano 6100 Avant 1800W. Je kompaktní, má dlouhou životnost a je velmi lehký. Tedy naprosto ideální do kadeřnických salonů. Stejně jako u předchozího modelu tak i tento má tichý chod a ochranu proti přehřátí. Nakonec si představíme ještě jednu kulmu na vlasy a tou je Valera DigiCurl Professional – keramická kulma na vlasy 19mm. Je to profesionální kadeřnická kulma, u které oceníte především velmi rychlé rozehřátí kulmy na stanovenou teplotu, kterou si můžete sami nastavit a kulma ji pak drží po celou dobu.

Kde mohu produkty Valera sehnat?

Chcete Vaše kadeřnické studio dostat zas o krůček výš? Vybavte ho profesionálním elektronickým vybavením. Pro začátek se můžete podívat například na http://www.nehty-vlasy.cz/valera-m-38.html, kde naleznete produkty Valera, ale i další kadeřnické vybavení a potřeby.