Výroba našich matrací

Video Rosty.cz – výroba matrací

Rádi bychom Vás alespoň vizuálně pozvali do naší výroby matrací, připravili jsme pro Vás malou video ukázku, jak se u nás matrace vyrábí. Naše matrace vyrábíme pod značkou GREEN SLEEP a AIR SLEEP a v tuto chvíli je již spousta zákazníku kteří na našich matracích pohodlně spí a věříme, že si naše matrace najdou i další zákazníci, kteří hledají pohodlné matrace za rozumné ceny.

Jak vyrábíme matrace? Rádi bychom Vás pozvali do naší výroby matrací, připravili jsme pro Vás malou video ukázku, jak se u nás matrace vyrábí. Naše matrace vyrábíme pod značkou GREEN SLEEP a AIR SLEEP a v tuto chvíli je již spousta zákazníku kteří na našich matracích pohodlně spí a věříme, že si naše zdravotní matrace najdou i další zákazníci, kteří hledají pohodlné matrace za rozumné ceny.

Naše výroba matrací je malinká a spíše rodinného typu, každá jednotlivá matrace projde pod rukama každému z našich kolegů, tedy spíše kolegyň. Matrace různě upravujeme dle požadavků našich zákazníků. Právě i výroba na zakázku nás odděluje od konkurence, protože jsme rychlý a umíme vyrobit každý rozměr. V naší malovýrobě používáme při výrobě matrací moderní stroje, takže kvalita je 100% zaručena, navíc se věnujeme i vývoji novinek pro náš trh. Matrace AIR SLEEP jsou toho důkazem. K dnešnímu dni nabízíme cca 25 typů matrací, každá jednotlivá matrace je vyráběná tak, aby splnila nároky i pro velmi náročného spáče. Navíc nabízíme i možnost vyzkoušení matrací v našem showroomu na Praze 10, kde se Vám navíc bude věnovat i příjemný personál. Každý z nás potřebuje matraci a my Vám nabízíme matrace, kterým sami věříme a na kterých sami spíme. Naši práci rozumíme a umíme i poradit, jsme profesionálové. A víme, proč svou práci děláme, matrace vyrábíme právě pro Vás a jsme na to hrdi.

Rosty.cz