VÝROBNÍ DRUŽSTVO DELANA

Provazy a lana jsou nejstarším spojovacím prvkem i manipulačním zařízením. Provaznictví provází lidskou činnost již odpradávna. Výrobní družstvo DELANA nabízí široký svým zákazníkům sortiment provaznického zboží vysoké kvality za příznivé ceny. Jestliže vždy vyžadujete pouze kvalitní a profesionální výrobky, je pro vás výrobní družstvo DELANA tím nejlepším možným řešením. Na své si zde přijdou jak zemědělci, zahradníci, různé další firmy, tak rodiny s dětmi, sportovci a nebo sportovní zařízení. Nabízené zboží lze využít tisíci různými způsoby. Provaznictví DELANA usiluje o radostnější, pohodlnější a bezpečnější život a prostředí svých zákazníků.

Hlavím cílem firmy je absolutní spokojenost zákazníka. Všechny požadavky a objednávky jsou vždy vyřizovány s maximální péčí v co nejkratší době, ale zároveň co nejkvalitněji. Aktuální nabídka zboží je neustále rozšiřována podle požadavků zákazníků. Výrobní potenciál by nebyl možný bez dlouholetých zkušeností, technického zázemí a týmu kvalifikovaných a odborně zdatných lidí, kteří reagují rychle a individuálně na specifické požadavky svých zákazníků.

Jejich nabídka je opravdu široká, přesto je přehledně rozdělena do jednotlivých kategorií. Najdete zde různé provazy, šňůry ( prádlové, roletové, zednické), rohože (mřížkované, tkané), všelijaké motouzy, zemědělské provazy (vazáky, opratě, pavuzníky, teletníky), autolana,rozličné pletené šňůrky. Dále zde naleznete provaznické potřeby pro různé sporty jako švihadla, lana na šplh a přetahovanou, sportovní sítě (kopaná, volejbal, házená, košíková, různé pytle na míče), houpací i ochranné sítě. Snahou výrobního družstva DELANA je uspokojit potřeby a přání všech zákazníků, s jejich nabídkou budete spokojeni dozajista i vy. Můžete se na ně bez obav obrátit s jakýmkoliv dotazem a poptávkou, vždy vám mají co nabídnout.