ZDRAVOTNÍ MATRACE DINO

Zdravotní matrace DINO 1+1 matrace ZDARMA je luxusní cca 23 cm vysoká exkluzivní matrace v MEGA AKCI. 

ZA JEDNU CENU DOSTANETE 2 LUXUSNÍ MATRACE 

Zdravotní matrace DINO 1+1 matrace ZDARMA je komfortní sedmizónová ortopedická matrace, která poskytuje páteři pevnou oporu pro správné držení těla během spánku. 

MATRACE MÁ DVĚ STRANY TUHOSTI 

Každá strana zdravotní matrace má jinou tuhost, hlavní strana matrace má vrchní nopkovanou desku z „líné“ nebo-li „termo pěny“, která se přizpůsobuje podle tělesné teploty spáče, tato vlastnost visco pěny je jedna z nejkomfortnějších a velmi oblíbených napříč generacemi. 

MATRACE JE VYSOKÁ 23 CM 

Výška matrace DINO je úctyhodných 23 cm, což ocení všichni, kteří hledají vysokou pohodlnou matraci. Matrace je díky výšce vhodná i pro starší zákazníky, kteří upřednostňují při ranním vstávání pohyb shora dolů. 

LUXUSNÍ POTAH MATRACE S 3D MŘÍŽKOU 

Zdravotní matrace DINO má velmi kvalitní potah se stříbrnými detaily, potah je hezký na pohled a zároveň příjemný na dotek. Lze rozdělit na dvě samostatné části (ZIP po celém obvodu matrace) a prát v domácí pračce na 60°C. Kolem celého obvodu má navíc matrace DINO 3D mřížku, která zlepšuje odvětrání a provzdušnění matrace. 

Technické informace

– ZA JEDNU CENU 2 MATRACE NEBO MATRACI V ROZMĚRU 120×200 nebo 140×200 cm 
– Luxusní matrace z kolekce GREEN SLEEP 
– Kvalitní sedmizónové jádro matrace 
– Komfort matrace zajišťují dvě bio desky a deska z VISCO pěny 
– Dvě strany tuhosti matrace 
– Nejvyšší doporučená hmotnost uživatele je 130 kg 
– Výška matrace je cca 23 cm 
– Luxusní snímatelný potah s 3D mřížkou pratelný na 60°C 

Zdravotní matrace DINO je vhodná pro pevné, polohovací i motorové lamelové rošty (matrace kopíruje polohovací rošt pod zátěží). Matrace je vysoká cca 23 cm. Doporučená nejvyšší hmotnost uživatele je 130 kg

Matrace z kolekce “GREEN SLEEP“ jsou velmi pohodlné matrace, kde při výrobě bylo použito výtažku z přírodních olejů. Použití přírodních surovin má unikátní vliv na elasticitu matrace a hlavně tvarovou stálost. Všechny použité materiály v kolekci GREEN SLEEP mají mezinárodní certifikát OEKO-TEX® Standard 100, který garantuje absenci škodlivých látek nebezpečných pro člověka i životní prostředí. Matrace z kolekce GREEN SLEEP byly navrženy tak, aby dokonale pokryly naší základní potřebu: nepřerušovaný spánek, který osvěžuje a regeneruje. Matrace jsou určeny pro všechny věkové kategorie a hlavně pro lidi, kteří aktivně žijí a dbají o své zdraví. 

Rosty.cz - matrace