Autofolie Kladno 2

Chcete si pod stromeček nadělit nový autolak? Využijte služeb pobočky Autofolie Kladno a oblečte svůj vůz do zbrusu nového kabátu levně a rychle. Autofolie za skvělé ceny vám profesionálně namontují zkušení odborníci. Záleží jen na vás, jakou barvu autofolie si zvolíte. Nabízíme vám kvalitní autofolie z Velké Británie ve více než 50 barvách. Lesklé, metalické, matné či duhové – vyberte si takovou, která vašemu oku bude lahodit nejvíce.
Autofolie lze aplikovat po celé ploše automobilu nebo jen na jednotlivé části, např. kapotu, střechu či zrcátka. Skvěle tak chráníte původní lak vašeho automobilu před nepříznivým počasím, poškozením od štěrku či automatického mytí v myčce a zároveň dodáte svému vozu atraktivní vzhled za zlomek ceny, kterou byste zaplatili za nový autolak.

Kvalitní folie na auto zůstanou krásné a funkční až po dobu 7 let. Přesvědčte se sami a navštivte pobočku Autofolie Kladno. Kompletní nabídku služeb a více informací naleznete na www.autofolie-kladno.cz

Autor

superspeed

Nový webový portál Vám nabízí široké množství různých doplňků a veškerého zboží pro Vaše auto nebo motocykl, jako například bezpečností folie na okna, kdy Vám je nejlepší sleva garantována firmou Autofolie Praha s.r.o.