Catering Praha

Catering patří v dnešní době mezi nejoblíbenější službu zákazníkům, kteří připravují pro svou rodinu, přátele, firemní klienty, kolegy nebo zaměstnance oslavu či jiné společenské setkání. Výběr cateringové firmy je vždy pro hostitele zásadním a nejdůležitějším rozhodnutím. Ať už chystáme společenskou událost malou pro pár hostů či velkou s mnoha hosty. Nikdy nezáleží na počtu vašich hostů a velikosti oslavy, zaměstnanců či kolegů. Nejde přece o kvantitu, ale o kvalitu! Cateringových firem je již dnes mnoho a tak je z čeho vybírat, aby vaše společenská událost či setkání dopadla co nejlépe a vašim návštěvníkům zůstala dlouho ve vzpomínkách.
Jednou z velice známých, úspěšných, léty prověřenou a zkušenostmi bohatou cateringovou firmou je Gsatro-Party-Servis z Prahy. Již od roku 1994 tato cateringová firma poskytuje cateringové služby na špičkové, profesionální a nejlepší úrovni. Své široké a vždy spolehlivé služby poskytuje nejen na území hlavního města Praha, ale i v jejím okolí. Tato firmami vybudovala za řadu let dobré jméno, uspokojila mnoho klientů a svými cateringovými službami nezklamala žádného návštěvníka cateringových hostin. Může se pochlubit stálou klientelou, která si cateringové služby firmy Gastro-Party-Servis opakovaně, někdy i pravidelně objednávají.
Profesionální přístup, přátelská komunikace a vždy kladně vyřízená oboustranná dohoda přispívá k hladkému průběhu a uspokojení všech hostitelů a hostů společenské události.
Společně s cateringem Praha firmy Gastro-Party-Servis můžete mít skvěle připravené jakékoliv rodinné či firemní akce – raut, recepci, koktejl party, svatební hostinu, pracovní oběd, stravování při konferenci, rychlé občerstvení při pracovním jednání, zahradní párty s grilováním, lidovou veselici se zabijačkou a také tématicky zaměřenou oslavu jako např. dětské narozeniny, významné oslavy založení firmy, občerstvení při otevření nových obchodů či výstavách…

Gastro-party-servis – Catering Praha

Nejen omeletní catering, ale také odpovídající prostory potřebné k vaší chystané oslavě či rautu vám pražská firma Gastro-Party-Servis ráda zajistí a přichystá.
Mezi cateringové služby této firmy z Prahy patří také zapůjčení nádobí. Pro vaši akci, ať už firemní nebo rodinnou můžete využít nabídky firmy a půjčit si veškerý stolní inventář a gastronomické vybavení. Půjčené sklo, porcelán, příbory, prostírání stolů a ubrusy, gastro zařízení jako např. ohřevné vany, grily a výčepní zařízení vám jistě pomohou při chystané společenské události. Veškeré nádobí a gastronomické vybavení vám tato pražská firma zapůjčí a doveze kamkoliv si budete přát. Tím také získáte potřebný čas na přípravu společenské události a budete mít o jednu starost méně.
Vaše veškerá očekávání, přání a požadavky vám cateringová firma Gastro-Party-Servis z Prahy splní k vaší spokojenosti, vydařené společenské události a úsměvům na tváři.