Ekonomat.cz – Váš dodavatel oděvů

Na Českém internetu jsou desítky až stovky on-line prodejců oblečení. Pokud hledáte skutečně levný a přitom kvalitní internetový second hand, kde Vás rychle a profesionálně obslouží, pak doporučuji navštívit stránku Oděvy plus. Vyberete si zde z více něž 5.500 kusů oblečení (second hand, nadměrné oděvy i outlet). Naše firma je přímým dovozcem oblečení z Anglie, proto nabízí hezké a velice levné oblečení. Můžete si ho nechat zaslat prostřednictvím České pošty, GLS a nebo přes službu Uloženka. Také lze oblečení osobně vyzvednout v prodejně a výdejním místě v Dobrušce.

Nadstandardní službou je výkup oblečení za hotové. Podmínky výkupu jsou podrobně popsané na stránkách našeho e-shopu.

Mnohé kamenné i internetové obchody dnes u nového zboží nasadí nesmyslně vysoké ceny a ihned lákají zákazníky na super výhodné slevy, které u tohoto zboží vyobrazí. Takovéto laciné triky jsou nám protivné. U nás najdete, i u právě zveřejněného zboží, vždy férové ceny. Pokud pak běží slevová akce či výprodej, tak je vše průhledné a jasné. Slevy jsou skutečnými slevami. Prostě nakoupíte opravdu výhodně.

Prodáváme značky jako NEXT, GAP, Nike, Umbro, George, Adidas, Cherokee, Rebel, Walt Disney a další. Na Oděvy plus si každý vybere to své oblečení, tím si jsem jistá.

Pro jakékoliv dotazy, nápady a podněty ke zlepšení, nás prosím kontaktujte na telefonu 603 893 964, nebo přijďte osobně k nám do prodejny, na adrese Fr. Kupky 318, Dobruška.

Těšíme se na Vás.

Tým Oděvy plus