Exekuce a dražba

Exekuce spočívá ve vymožení peněžité částky od dlužníka pro věřitele. Nařízením exekuce se postihne celý majetek dlužníka! Dlužník nesmí se svým majetkem nakládat vyjma běžné obchodní činnosti, uspokojování základních životních potřeb a udržování a správy majetku. Veškeré právní úkony učiněné v rozporu s touto povinností jsou neplatné!

Jste vlastníkem nemovitosti (bytu, RD, pozemku atd.)

Exekutor může zablokovat jakoukoliv nemovitost, která je uvedena v katastru nemovitostí. Zablokováním – nařízením exekuce nemovitosti je znemožněno dlužníku nakládat nebo převádět majetková práva. Pokud nedojde k vymožení dlužné částky navýšenou o příslušenství + náklady a odměna exekutora, exekutor nemovitost vydraží!

Dlužník (majitel nemovitosti) si musí při exekuci nemovitosti uvědomit, čím dříve začne řešit exekuci, tím více ušetří na nákladech exekučního řízení.

Rozhodne-li se exekutor nemovitost prodat v dražbě (pro exekutora je to nejsnadnější cesta jak z dlužníka dostat peníze), nechá exekutor zhotovit znalecký posudek, který určuje cenu nemovitosti. Tyto znalecké posudky nemovitosti jsou ve většině případů na spodní hranici tržního odhadu nemovitosti.

V případě, že chcete exekuci na nemovitosti vyplatit, nabízíme vám okamžitou finanční pomoc- půjčku na vyplacení exekuce a kompletní právní servis zdarma!!! S exekutory a věřiteli jedná naše právní kancelář okamžitě za vás. Veškeré exekuce, dluhy a závazky, kterými je zatížená vaše nemovitost, vyplácíme do 7 dnů v závislosti na rychlosti a ochotě věřitelů nebo exekutorských úřadů! Naše společnost nabízí oddlužení nemovitosti a konsolidace půjček vašich dluhů.