IZOPLAST České Budějovice

Hledáte profesionální společnost, která vám nabídne a zajistí realizaci odpadní jímky k vašemu objektu, nebo dokonce hledáte firmu, která vám vyrobí váš nový bazén přesně podle vašich představ? Nebo stavíte nový dům, či rekonstruujete stávající a potřebujete nutně pomoc se zajištění izolace střechy, balkónu, terasy či jiné části vašeho domu?
Ať už hledáte jakoukoliv z těchto tří možností, společnost Izoplast a. s. vám nabízí všechny tyto služby.

Izoplast a. s. – realizace izolace střech a jiných částí objektu, bazény České Budějovice a odpadní jímky
Společnost Izoplast a. s. se již řadu let pohybuje na trhu hned v několik oblastech podnikání.

Jejich portfólio služeb je tvořeno následujícími obchodními činnostmi:

  • výroba a zabudování plastových, fóliových a nadzemních bazénů České Budějovice
  • výroba a realizace skladových nádrží – odpadních jímek, jež jsou vyžadovány všude tak, kde není provedeno napojení na centrální kanalizaci nebo není napojena čistička odpadních vod
  • další službou, kterou si můžete u společnosti Izoplast a. s. objednat, je izolace střech, izolace balkónů a teras, izolace zahradních jezírek a izolace staveb

Společnost Izoplast a. s. se pohybuje v těchto oblastech podnikání již řadu let. Během své doby působnosti si vybudovala stálou a pevnou pozici na trhu. V současnosti je vyhledávaným partnerem pro realizace zabudování bazénů, odpadních jímek i realizaci izolace různých částí objektu.

Izoplast a. s. se plně orientuje na potřeby a přání svých zákazníků. Jejich motivačním motorem je spokojenost klientů s výrobky i službami. Realizace svých produktů uskutečňuje za pomocí odborného týmu pracovníků.

Chcete-li se také vy stát jejich spokojeným zákazníkem, ať už potřebujete zaizolovat váš dům, zabudovat odpadní jímku nebo dokonce pořídit si nový bazén na vaši zahradu, kontaktujte společnost Izoplast a. s. na těchto místech:
Tel: + 420 387 412 474, + 420 387 412 636
Email: izoplast@izoplast.cz
Sídlo firmy: Hlinsko 36
370 01 České Budějovice