Jak bojují s vráskami v Hollywoodu?

 

Vrásky vás trápí stále víc a víc a nevíte si s nimi rady? Objevte tajemství celebrit. Hollywoodské celebrity se vypořádávají s vráskami po svém. Základem je pestrý jídelníček a zdravý životní styl – pokud to natáčení filmů dovolí. To je samo o sobě velmi důležité, ale ani tyto zásady vás v pozdějším věku nezachrání. A navíc jen málokdo je schopen tyto zásady dodržovat.

 

A co dál?

 

Neházejte flintu do žita. Na vrásky se dá vyzrát i jinak. Někdo preferuje různé krémy a séra, jiný zase náplasti proti vráskám, Botox či radikální plastickou operaci. Nicméně v poslední době se stále více do popředí dostávají náplasti proti vráskám. Je to příjemná alternativa Botoxu.

 

Náplasti proti vráskám jsou levnější a každý si je dokáže sám pohodlně aplikovat. Příjemnou skutečností je fakt, že se vrásky viditelně zmenšují již od prvního použití. U Botoxu jsou do těla vpravovány nepřirozené a jedovaté látky zatímco náplasti fungují naopak na principu lepícího rostlinného gelu. Náplasti Frownies působí na obličejové svalstvo, zpevňují pokožku a s tím ruku v ruce přichází i požadované vyhlazení vrásek.

 

Tradiční náplasti

 

Výbornou zkušenost s náplastmi proti vráskám od společnosti Frownies mají například Hollywoodské celebrity Raquel Welch a Rene Russo, kterou znáte například z filmu Smrtonosná zbraň 3 a 4. S oblibou si je večer před spaním nalepují a ráno se probouzejí bez vrásek. Náplasti se blýskly i ve filmech.

 

Můžete je zahlédnout například v těchto filmech:

 

·         Sunset Boulevard

 

·         Zámotek

 

·         Smrt jí sluší

 

·         Mars útočí

 

Společnost Frownies své vyhlášené náplasti vyrábí již od roku 1889 a dnes se úspěšně používají téměř po celém světě. Můžete je používat k redukci vrásek i na omlazení pleti v oblasti obličeje i na těch nejmenších místech kolem očí nebo rtů.