Karbonová folie

Folie na auto jsou určeny jak k celopolepu aut, tak k polepu jeho menších částí. Protože jsou námi nabízené folie na auto opravdu levné a zároveň působí velice reálně, často po nich sahají také milovníci tuningu – ti si oblíbili především karbonová folie. Nemusíte však být zkušeným automechanikem, abyste si mohli svůj automobil zkrášlit. Námi nabízené autofolie jsou ideální tloušťky, snadno se tak tvarují v záhybech auta i na menších plochách, nepraskají a vypadají dlouhodobě skvěle.Polep auta samolepící folie je velice jednoduchý a zvládne jej téměř každý. Pokud však máte zájem o profesionálně provedenou práci, obraťte se na specialisty společnosti Autofolie Praha s.r.o. – doporučujeme především v případě celopolepu. Ti vám zaručí rychlost, profesionalitu a dokonalý výsledek. Celopolep auta trvá přibližně dva dny. Autofolie Praha s.r.o. vás však dopraví z pobočky domů a následně zpět k vyzvednutí vozidla zcela zdarma.
Nevyhovuje vám naše pracovní doba? Po dohodě jsme schopni provádět montáž autofolií také mimo pracovní dobu. Neváhejte a kontaktujte nás.

Autor

superspeed

Nový webový portál Vám nabízí široké množství různých doplňků a veškerého zboží pro Vaše auto nebo motocykl, jako například bezpečností folie na okna, kdy Vám je nejlepší sleva garantována firmou Autofolie Praha s.r.o.