LIEVERS HOLLAND

LIEVERS HOLLAND jsou specialisté na stavební vibrační techniku. Historie firmy sahá až 50 let zpět, kdy se jako rodinná firma LIEVERS HOLLAND specializovala na výrobu na hutnící techniky ke zhutňování betonových prefabrikátů a úpravu betonových ploch a od té doby vyrábí kvalitní a spolehlivou stavební, hutnící a vibrační techniku, která se prodává již ve více než 40 zemích po celém světě. V České republice je firma zastoupena již od r. 1994. Přímý dovozce má sídlo v Praze, kde je hlavní prodejna a sklady, je zde zajištěn prodej a servis včetně rychlých a kompletních služeb zákazníkům, distribuce je po celé České republice. Stále zvětšující se okruh odběratelů, je známkou toho, že stavební technika LIEVERS HOLLAD je nejen vysoce kvalitní a účinná, ale i cenově dostupná, s parametry srovnatelnými s celosvětovou konkurencí. Díky kvalitní vývojové a výrobní základně dodávají stroje pro profesionální využití s vysokou užitnou hodnotou. V nabídce naleznete ověřené produkty této značky, které vyhoví všem vašim požadavkům. Všechny výrobky jsou navrhovány specializovanými konstruktéry, a vyráběny nejmodernějšími technologickými postupy. Výsledkem jsou stroje špičkových parametrů, které naplňují požadavky trhu.

Nabídka produktů je přehledně členěna najdete zde ucelené řady produktů:

  • vibrační jehly
  • vysokofrekvenční měniče
  • vibrační lišty
  • hladičky betonu
  • příložné vibrátory, stoly

Pro všechny nabízené produkty značky LIEVERS HOLLAND je charakteristická vysoká spolehlivost, výborný poměr mezi kvalitou a cenou, atraktivní design a také snaha jít stále kupředu. Všechny výrobky stavební, vibrační a hutnící techniky jsou testovány za nejpřísnějších podmínek a v praxi před tím, než se rozběhne jejich výroba. Na stránkách firmy naleznete spoustu referenčních zakázek, které vás přesvědčí o zkušenostech a kvalitě firmy.
Naši pracovníci jsou skutečnými odborníky v oboru, schopní poradit zákazníkovi v každé situaci to nejlepší technické řešení. Hlavním cílem společnosti je spokojenost zákazníka, Filozofií společnosti je poskytovat svým zákazníkům kvalitní servis v dodávkách produktů, technologií i služeb s potenciálem dlouhodobé spolupráce a komplexním řešením potřeb a nároků.