Luxusní termo UV gely

Mít gelové nehty je legrace. Většina žen si nechává modelovat umělé nehty proto, že jejich vlastní nehty nejsou tak kvalitní, jak by si představovaly. Gelové nehty jim umožňují mít právě takové nehty, o jakých vždy snily. Umělé nehty jsou velmi reprezentativní. Snadno se udržují krásné, laky na nehty i další ozdoby na nich perfektně drží, takže jejich zdobení je radost. Neustále můžete měnit vzhled vašich gelových nehtů. Existuje nekonečné množství barev, variací a kombinací, které na vaše gelové nehty můžete vyzkoušet. Neustále vznikají nové možnosti.

Internetový obchod nehtovými potřebami MagicNails.cz přichází s novinkou. Jde o nový UV gel. UV gely jsou nezbytné k modeláži kvalitních gelových nehtů. UV gely tvoří oporu nehtu. V současné době díky různým variantám barevných UV gelů napomáhají zároveň i k originálnímu zdobení gelových nehtů. Až do nynějška byly k modeláži nehtů používány UV gely s třpytkami, s perletí, s barevnými efekty či metalickými odlesky.

Nyní MagicNails.cz představuje novinku mezi UV gely – termo UV gel. Termo UV gel 2v1 reaguje na teplotu a v závislosti na změně teploty dokáže měnit barvu. Zejména nyní v zimním období vytváří termo UV gely na nehtech krásné barevné přechody mezi teplým nehtem a chladným odrostlým koncem. Termo UV gely obsahují silně barevné pigmenty, které mají na starosti dokonalé krytí. Termo UV gely můžete zakoupit v několika barvách, které s teplotou přechází ve světlejší či tmavší. Můžete vybírat různé varianty podle vaší nálady a vkusu.

Chcete-li, aby vaše gelové nehty vypadaly skutečně velkolepě, pořiďte si i vy stylové UV gely, které vaše gelové nehty učiní nezapomenutelnými. Navštivte internetový obchod MagicNails.cz a objevte nevyčerpatelnou studnici možností pro vaše nehty.