Rychlé půjčky bez registru s možností odkladu splátek

Požadujete rychle půjčit peníze? Máte záznamy v registru dlužníků? Banka vám půjčku neschválí? Využijte nebankovní půjčku bez registru a poplatku předem s možností odkladu splátek v případě nesplácení až o 3 měsíce!

Naše nebankovní společnost nabízí půjčky s jistotou bezpečného splácení. Preferujeme především bezpečné splácení klientů, kdy klientovi v případě opožděné splátky není sesplatňována půjčka s pokutami za porušení podmínek.

Ve smlouvě o půjčce poskytujeme ochranu v případě neschopnosti splácení půjčky a to odkladem splátek až o 3 měsíce! O tento odklad si nemusíte žádat, pokud nastane taková situace, jednoduše to nahlásíte. Klientovi na jeho žádost dopředu zasíláme smlouvy o půjčce, klient bude mít dostatek času si smlouvy přečíst, případně se poradit se svým právníkem. Možnost předčasného vyplacení půjčky bez sankcí i u nespotřebitelného úvěru!

Mezi další finanční produkty, které nabízíme, patří rychlá půjčka bez náhledu do registru se splatností až 20 let, kterou vyplácíme ihned po podpisu. Řešíme exekuce a dražby na nemovitostech.

Pokud vlastníte jakoukoliv nemovitost (byt, rodinný dům, pozemek atd.) na území ČR, je ve vašem vlastním zájmu si zkontrolovat nemovitost přes internetovou aplikaci zdarma nahlížení do katastru nemovitostí a podívat se, jestli zrovna na vaší nemovitosti není exekuce. Předejdete tak zbytečnému navyšování případného dluhu. Naše firma vám nabízí i bezplatnou poradnu v případě exekucí.