SCANCORE – komíny a komínové systémy z Dánska

Komín je srdcem každého domu. Pokud potřebujete nový komín, nebo renovujete stávající, vždy dbejte na to, aby se o váš komín postarali odborníci ze specializované a důvěryhodné firmy. Zvolíte-li společnost Scancore potom zvolíte kvalitu z Dánska a bezpečí celé vaší rodiny. Tyto komíny a komínové systémy znamenají záruku 30 let a bezkonkurenční výhody.

Společnost Scancore má své kořeny v Dánsku, kde je prosperující společností již přes 50 let. Během této doby si vytvořila pevné místo na trhu s komínovými systémy a rozšířila se do dalších zemí celé Evropy, také k nám a na Slovensko. Jejich cílem je poskytovat klientům bezpečný, kvalitní a levný komínový systém, který se přizpůsobí vám a vaším potřebám. Odpadá vám s ním potřeba přizpůsobování kotlů, krbů a dalších spotřebičů, umožní snadnou montáž komínů bez jakýchkoliv technických kompromisů. Díky použitému materiálu pemzobetonu je možné komín Scancore umístit přímo k hořlavým materiálům. Proto je komínový systém Scancore vhodný do dřevostaveb. Další výhodou komínových systémů Scancore je malý počet stavebních prvků. Chcete-li kvalitní, trvanlivý a levný komín, obraťte se na Scancore.

Realizace probíhá přesně podle potřeb každého zákazníka. Váš nový komín bude uzpůsoben tak, aby přesně zapadl do vašeho domu, či objektu. Součástí je i dodávka krycí desky komínu. Mezi výrazné výhody komínového systému patří především jeho jednoduchá a časově nenáročná montáž. Společnost také nabízí inovativní způsob renovace komínů, vymazání komínů Scancoat je metoda obnovy komínu využívaná ve Skandinávi již po desetiletí. Základem je vymazání komínu speciální směsí, která se za pomoci mechanizace vlévá shora do komína. Tato metoda je šetrná, rychlá, čistá a cenově dostupná cesta k renovaci komínu. Na přání vám také zajistí revize komínů a vystavení revizních zpráv.