Skylink 2

Skylink satelitní platforma, jejímž provozovatelem je v České republice společnost TradeTec a. s. U nás se jedná co do počtu uživatelů o nejužívanější satelitní platformu s více než 900 tisíci zákazníků. Skylink poskytuje pokrytí i na Slovensku.

Zákazník má možnost vybrat si z následujících druhů Skylink karet: 1) Karta Skylink Standard- poskytuje časově neomezený příjem základních českých a slovenských TV a rozhlasových stanic s dvouměsíční dobou příjmu signálu některých rozšiřujících TV programů zahrnutých do placených Skylink balíčků. 2) Karta Skylink Standard HD- velice podobný, avšak poněkud rozšiřující druh karty než je Karta Skylink Standard. Stejně jako Skylink Standard přináší časově neomezený příjem základních českých a slovenských TV programů, avšak v dvouměsíční lhůtě přináší více programů včetně některých HD. 3) Karta Skylink VÝMĚNA- související s přechodem na novější typ kódování Irdeto PI- sys. Je určená zákazníkům s modulem Irdeto, ale kartou CryptoWorks. 4) Karta Skylink ČT- časově neomezeně umožňuje příjem programů České televize a českých programů jako Óčko, Tv Noe apod. Karta neumožňuje dvouměsíční bezplatný příjem rozšiřujících programů a po uhrazení určitého poplatku karta získává stejné vlastnosti jak Skylink Standard. 5) a 6) Skylink NEXT- pro zájemce o příjem nezávislého signálu do dvou televizorů. Někdy nabízenou je i Skylink Sezóna.

Zákazníkům nabízí Skylink také balíčky TV programů s možností dokoupení jiných programů. 1) Gratis- je zdarma a umožňuje časově neomezený příjem základních českých a slovenských televizních a rozhlasových kanálů včetně některých v HD rozlišení.

2) Multi- placený balíček nabízející velký počet TV programů, ovšem bez HD rozlišení.

3) Kombi- nabízí více programů než Multi, navíc s některými v HD rozlišení. 4) HD Plus- nabízí všechny programy v HD rozlišení. 5) Komplet- poskytuje všechny TV programy, které se dají na Skylink naladit.

Ke každému balíčku je možno přikoupit též některé prémiové TV programy.

Předplatitelé balíčků (mimo Gratis) odebírající též pravidelně lifestyle časopis Magazín Skylink.

www.satelitnik.cz