Ženšen proti únavě

Trpíte častou únavou nebo bolestmi hlavy? vezmete si vždy na uklidnění nějaký prášek abyste se cítili lépe? Prášky jsou jen dočasným řešením. Navíc pravidelným “dopováním” prášky ničíte své zdraví. Vhodným řešením je krom správné životosprávy i nějaký přírodní doplněk stravy, který můžete pravidelně užívat.

Mezi známý přírodní produkt, který je oblíbený jak u lékařů tak běžných uživatelů je ženšen. Ženšen je rostlina, která se pěstuje kvůli jejímu kořeni, v kterém je mnoho léčivých a zdraví prospěšných látek, zvaných ginsenosidů. Mezi nejúčinnější ženšen patří ženšen korejský. Jedná se o rostlinu pěstovanou šest let. Teprve po šesti letech, šestiletý korejský ženšen, má kořen dostatek zdraví prospěšných látek.

Ženšen je tak účinným prostředkem jak se zbavit únavy, stresu, psychického a fyzického vypětí. Pokud budete používat ženšen pravidelně, máte dobrou prevenci proti různým nemocem a chorobám. Účinný je také např. na léčbu cukrovky a na boj proti nádorovýmm a rakovinotvorným buňkám.

Produktů, které se z ženšenu vyrábí je mnoho. Můžete si dát každý den plátek korejského ženšenu naloženého v medu, nebo si připravit šálky čaje, nebo připravit nápuj z ženšenového extraktu, který je velmi účinný na doplnění fyzické energie. Není proto žádným překvapením, že ženšenové produkty využívají vrcholoví sportovci a velmi pracovně vytížení lidé v top managementu.

Chcete si vyzkoušet účinky ženšenu? vyberte si nějaký produkt v eshopu s největší nabídkou ženšenových produktů na www.ginsengeurope.com, nebo navštivte prodejnu v Praze v Korunní ulici 127, kde vám poradí co je pro vás vhodné.