Zubní ordinace 2

Zubní ordinace

Naše zubní ordinace nabízímí špičkové zázemí se zkušeným týmem  zubních lékařů a dentální hygenistky. Zaměřujeme se na skutečně komplexní péči na nejvyšší úrovni. Estetika, protetika, implantáty, zubní hygiena, bělení zubů, parodontologie.

V naší stomatologické praxi jsme proto zaměřeni na prevenci a podchycení případných negativních dopadů na vše, co souvisí s ústní dutinou, co nejdříve.
Zdravé zuby a dásně úzce souvisejí s celkovým zdravotním stavem a mnoho vážných chorob se projevuje příznaky, které můžeme vidět především v ústech. To jsou důvody, proč se vyplatí udržovat si zuby zdravé.

Zubní ordinace MaxiDental

Zubní Pohotovost
Se poskytuje v ordinační době.

– Akutní ošetření pacientů je nutné předem dohodnout na telefonním čísle +420 519 370 243 nebo na +420  725 103 950.

Pohotovost
– Se poskytuje v mimoordinační době.

– Pohotovostní ošetření je nutné předem dohodnout na telefonním čísle +420 608 136 410.

– Pro pacienty registrované v našich ordinacích poskytujeme pohotovostní ošetření zdarma pouze u bolestivých stavů, které souvisejí s momentálním ošetřením v našich ordinacích.

– Všem ostatním pacientům poskytujeme pohotovostní ošetření za úhradu, tj. příplatek za ošetření v mimoordinační dobu, dle platného ceníku.

– Na pohotovostní ošetření v naší ordinaci nevzniká právní nárok.

POHOTOVOST MIMO NAŠI ORDINACI:
Pohotovostní služba jejímž zřizovatelem je Jihomoravský krajský úřad je zabezpečena v nemocnici  Břeclav, provozní a ordinační doba je v nepracovní dny od 8:00-13:00 hod.  V nepracovní dny od 13:00 hod. je tato služba zabezpečena v Úrazové nemocnici v Brně, ul. Ponávka 6. 

www.maxidental.cz