Automatické sekačky aneb jak nejpohodlněji sekat

Také vás nebaví každý týden sekat trávník? Pořád a pořád dokola. Bolí vás z toho akorát záda a trávník je za týden nebo dva zase připraven k posekání. Zapomeňte na klasické sekačky a vyzkoušejte automatické sekačky na trávu.

Automatické sekačky udělají práci za vás

Myslíte si, že za vás práci nikdo neudělá? Mýlíte se, alespoň co se týče sekání trávníku. Automatické sekačky udělají celou práci za vás a vám tak zůstane čas na jiné činnosti nebo na vás samotné. Správné sekání trávníku podporuje jeho vzhled, jednoduše řečeno bude pak zelenější. A jaké je tedy správné sekání? Na jemno, často a všude. Drobné kousky trávy se totiž vstřebávají do půdy a působí tak jako hnojivo. Automatické sekačky mohou sekat pořád a udržovat tak trávník. Zároveň ovšem přispívají právě k mnohem lepšímu růstu trávy. Samozřejmě pokud nechcete, aby se automatická sekačka neboli automower činil celé dny, od rána do večera, sedm dní v týdnu, můžete nastavit časovač a sekačka bude sekat jen tak dlouho, jak vy si budete přát. A co když se sekačka setká na své cestě s překážkou? Hravě si s ní poradí. Veškeré předměty či překážky jako jsou stromy, keře, obrubníky, domácí zvířata apod. jsou v bezpečí. Automatické sekačky změní směr, pokud se před nimi něco takového vyskytne. V případě převrácení sekačky se sečení okamžitě přeruší. Automatické sekačky mají velmi ostré břity, díky čemuž mohou sekat nepřetržitě a to i za špatného počasí. Co když nemám rovnou zahradu? Ani v tomto případě se automatické sekačky nezastaví. Kola jsou navržena tak, aby se snadno pohybovala i na hůře sjízdném povrchu. Sklon, který sekačka zvládne je 35%. Co potěší jistě všechny milovníky přírody je, že automatické sekačky fungují na elektrický pohon s úspornou spotřebou energie a nevydávají žádné emise. Navíc je velmi tichý.

Automatické sekačky – nabídka

A jaká je nabídka automatických sekaček? Velmi kvalitní jsou automatické sekačky od značky Husqvarna. Nabídneme tři tyto automatické sekačky v cenovém rozmezí od nejlevnější po nejdražší. Automatická sekačka – Husqvarna automower 305 je plně automatická sekačka. Je to taková klasika na plochu maximálně 550 m². Ovšem sehnat se dá za služnou cenu. Další sekačkou je Husqvarna Automower 230 ACX. Je již o něco dražší než předchozí model, ale je to jedna z nejvýkonnějších automatických sekaček. Zvládne travnaté plochy o rozloze do 3000 m². Hravě si poradí i s nerovným povrchem. A nakonec mistr ve svém oboru automatická sekačka – Husqvarna automower 265 ACX. Tyto automatické sekačky jsou určeny již pro profesionální použití. O tom svědčí i maximální plocha sekání až 6000 m². Sama se nabíjí a pracuje. V případě, že se její provoz přeruší, odešle textovou zprávu. Díky tomu jste se sekačkou v neustálém kontaktu.

Kde seženu automatické sekačky?

Líbí se vám představa, že už nikdy nebudete muset sekat trávník? Pak se podívejte na http://www.husqvarna-krapacek.cz/automaticke-sekacky-c-67.html a vyberte si svoji novou sekačku. Nechte automatické sekačky, ať se starají za vás.