Bederní pás pro zahřání

Studené měsíce jsou tu a s nimi se ukázala i sezóna očekávaných zdravotních těžkostí a nachlazení. Jedno z nejhorších a nejnepříjemnějších nastuzení je nachlazení kříže a podbřišku, které u mužů ale o to víc v případě žen může vést k horším nevýtaným zdravotním těžkostem, s kterými se musí jít až i k lékaři. Nejsprávnější je takovým problémům předcházet a oblast kříže, ledvin a podbřišku dobře chránit kvalitním oděvem a ledvinovým pásem.

Ochrana ledvin je zcela důležitá část oblečení sloužící především k ochraně před podchlazením svalstva v oblasti bederní páteře. Prochladnutí v této oblasti může hodně rychle vést k přepětí a nesnesitelným bolestem. Ledvinový pás se obléká běžně pod oblečením, pod vestou nebo pod tričkem či halenkou.

Prodávají se bederní pásy jak neflexibilní dokonce zpevněné zádovým protektorem, ty jsou vhodné například na motorku, nebo jinýsport, při kterém hrozí i poranění vnitřních orgánů nebo namožení svalů v okolí páteře od otřesů.

Náš internetový obchod nabízí bederní pásy pružné z velmi příjemného materiálu, ideální jako ochrana kříže proti podchlazení pro obyčejné nošení. Látkové elastické bederní pásy jsou nabízené v módních barvách tak, aby se mohly stát i hodícím se módním doplňkem denního i sportovního ošacení. Flexibilní bederní pásy se velmi příjemně nosí a jsou účinné i pro ochranu beder a podbřišku při běžném sportu. V prodeji jsou i bederní pásy pro těhotné, které pomáhají zpevňovat a zahřívat oblast beder a podbřišku nastávajících maminek.

I když ochrana proti nastydnutí zad může znít na první dojem tak trochu banální, jistě však nejeden z Vás zažil, jak strašlivé bolesti v zádech může člověk mít i například z malého ofouknutí. Bederní pás se může stát nepostradatelnou částí oblečení i v teplém období o to důležitějším doplňkem v období chladném. Spolehlivě uchrání bederní část trupu před nachladnutím, když Vám fouká pod okrajem krátké bundy nebo pod ne zrovna dlouhé triko.