Betonoveploty.net – stylové oplocení

Máte postavený domek a chybí vám už jen plot? Se stavbou plotu nemusíte čekat až do jara. Zima je ideální čas pro montáž plotu. Nevěříte? Přijďte se poradit na Betonoveploty.net. Betonový plot lze postavit velmi jednoduše, stačí si vybrat dekor a barvu plotu tak, aby vám ladil s provedením a fasádou vašeho domu, a může se začít.

Pro montáž plotu je nejdůležitější naplánovat, kde přesně bude betonový plot stát. Potom přijde na řadu výkop. Plotové dílce jsou totiž usazovány vždy mezi betonové sloupky. Tyto sloupky je třeba řádně hluboko zasadit do země a ukotvit betonem. Jakmile jsou přichystány plotové sloupky, započne fáze usazování plotu. Betonový plot je složen z půl metru vysokých betonových desek, které se zasouvají do žlábků sloupků. Tyto desky se postupně usadí mezi sloupky, potom se zafixují a výsledný plot je na světě. Betonový plot je moderní řešení, které volí stále více lidí pro ohraničení pozemku.

Betonové ploty jsou populární díky svému designu. Můžete si nechat instalovat betonový plot libovolných rozměrů, plot je velice variabilní, rychle ho lze sestavit a v případě potřeby opět rozebrat. Betonoveploty.net poskytují na výběr hned několik designů plotových desek. Velmi oblíbený je motiv skládaného či štípaného kamene. Doby, kdy byl beton pouze šedý, je dávno pryč. Dnes můžete mít betonový plot v barvě pískové, terakotové, modré i zelené. Záleží pouze na vás, která barva se k vašemu domu nejvíce hodí.

Betonový plot navíc oplývá vysokou odolností vůči mechanickým i povětrnostním vlivům. Přestojí silný vítr, déšť, sníh i mráz bez sebemenšího problému. Velkou výhodou je také to, že se o tento plot nemusíte vůbec starat. Díky složení z vysoce kvalitního českého betonu má betonový plot také velmi dlouhou životnost. Pořiďte si i vy plot, na který se můžete spolehnout.