Co nepatří do garderoby spodního prádla?

Ženy často podceňují výběr spodní prádlo, ale nezapomínejte, i když není tak často vidět, je důležité. Samozřejmě se v něm musíte cítit pohodlně, ale také by mělo vypadat k světu. Co byste tedy určitě nosit neměla?

Na ulicích můžeme často vidět ženy, kterým vyčuhují tanga nebo podprsenky, které již dávno ztratily „lesk“. Častým praním se především u světlého prádla stává, že se zapere. Toto prádlo pak vypadá „pošmudlaně“ a nehodí se k dalšímu nošení.

Jak už byly zmíněny vyčuhující kalhotky a podprsenky ani to se nehodí. Dávejte si pozor, aby vaše spodní prádlo nebylo vidět. Pokud nosíte bokové kalhoty, před tím než si sednete, si je povytáhněte, ať vaše pozadí nemá vámi nechtěné publikum.

Také prádlo s dětskými vzory či nápisy vyšlo z módy. Dospělá žena ví, že je zapotřebí mít v zásobě pohotové a jednoduché spodní prádlo pro běžné nošení a určitě nesmí chybět i nějaké to svůdné, infantilita ovšem stranou.
Podprsenka i kalhotky by měly vždy barevně ladit. Pod bílé tričko či košili zvolte buďto bílou nebo v lepším případě tělovou podprsenku. V případě topu bez ramínek by ani ramínka od vaší podprsenky neměla být vidět, ani ta průhledná.