Dřevěný kancelářský stůl z masivu

Stolařství Petr Jurečka se věnuje ruční vyrobě kazetových dveří a nábytku, právě zkušenosti a kvalita výroby se odráží do výsledných produktů. Kazetové dveře vyžadují citlivé ruce stolaře, který musí svou práci dělat velmi poctivě, zabrusit každý detail a při výrobě postupovat jednoznačně přesně. Petr Jurečka uvedl na trh dřevěné dveře Juris, které si ihned získali oblibu u náročných zákazníků.

Naše stolařství dokončilo vývoj nové, zcela originální řady vchodových dveří,interiérových dveří luxsusního nábytku, která je určena pro milovníky životního stylu preferujícího kvalitu a originalitu s nádechem minulosti.

Výrobky, které budou trvale zaujímat výjimečné postavení ve vybavení Vašeho interiéru, mohou být umístěny v obývacím pokoji, pracovně, ložnici, jídelně, dětském pokoji nebo chodbě. Věříme, že zvolený materiál a design našich výrobků plně uspokojí Vaši poptávku po atypickém interiérovém vybavení Vašich pracovních i reprezentativních prostorech s využitím tradice české řemeslné výroby nejen z hlediska kvality, ale i vzhledem k cenové relaci s ohledem na použité materiály.

Celomasivní dřevěný psací stůl  je masivní psací stůl vhodný do reprezentetivních i domácích kanceláří. Každý psací stůl je svým způsobem originál.Je vyroben z pečlivě vybíraného masivního dubu, který snese ty nejnáročnější nároky na kvalitu a vzhled.

 

Dřevěný psací stůl se dá zhotovit v jakém koliv odstínu a rozměrech, dle přání zákazníka.

Zákazníci preferují použití pečlivě vybíráneho materiálu, té největší kvality bez suků na všech částech výrobku.

U zboží je provedena konečná montáž i doprava zdarma, po celé ČR.

Provedení – dubový masiv s dokončenou povrchovou úpravou, dvousložkový  polyuretanový lak ADLER.