PROBAL-KLADNO.CZ

Potřebujete pomoc s propagací, balením či kompletací vašich výrobků? Neváhejte a s důvěrou se obraťte na společnost PROBAL Kladno a.s., která vykonává všechny činnosti týkající se polepování, fóliování, zavařování, kompletaci potravinářského, drogistického, a průmyslového zboží pro zajištění prodejních a reklamních akcí, balení a propagaci nejrůznějších výrobků ve vlastních manipulačních a skladovacích prostorách o velikosti 5000 metrů čtverečních. Podílí se na reklamních a prodejních akcích řady významných výrobců i obchodních řetězců jak domácích tak i zahraničních. Cílem společnosti je poskytnout zákazníkovi co nejkvalitnější a nejrychlejší servis v oboru.

Poskytované služby v oblasti manipulace se zbožím zahrnují například:

  • zatavování výrobků do tepelně smrštitelné fólie
  • polepování obalů zboží (návody k zboží, reklamní etikety)
  • kompletaci výrobků, například vytváření vícenásobných balení

Kvalitní a přesná ruční práce umožňuje kompletaci výrobků z nejrůznějších oborů, ve velkých objemech, a to i ve velmi krátké době. Zároveň jsou připraveni ve spolupráci s reklamní firmou zákazníka nebo i samostatně zpracovat návrh realizace výrobku za využití vlastních zatavovacích technik včetně případné související reklamní kampaně. Společnost má status chráněné dílny, díky tomu si můžete spoluprací se společností a odběrem jejich služeb splnit si svou povinnost náhradního plnění.

Komplexnost zahrnovaných služeb běžně zahrnuje

  • dopravu ze skladu zákazníka do jejich manipulačního skladu a zpět přímo ke stanovenému odběrateli
  • obalový materiál
  • kartony potištěné i bez potisku, POS materiály
  • etikety v širokých škálách provedení
  • kompletace, barketování – sestavování reklamních stojanů a následné vyskládání příslušnými výrobky, včetně konečných úprav před rozvozem, balení do podoby dárkových balíčků, tašek či kompletace kartonů nebo celých palet.

Společnost PROBAL Kladno a.s. se snaží maximálně vyjít vstříc všem svým obchodním partnerům, bez ohledu na jejich velikost či postavení na trhu. Základním krédem je kvalita, serióznost, spolehlivost a dodržování dohodnutých termínů.