Revize Elektro – Brno

Revize Elektro

Revize elektro

Revize Elektro Brno

 

Revize Elektro

Zajišťujeme revize elektroinstalací a to jednorázové i pravidelné. Provádíme veškeré elektro revize na zařízení ve firmách, školách, nemocnicích atd. Dále to jsou elektrorevize elekroinstalace rodinných domů, firem, obchodů, úřadů, škol, skladů, výrobních hal nebo třeba jen jedné elektro zásuvky na plynový kotel a podobně.
Naší specializací jsou revize el. zařízení ve zdravotnictví (elektrické rozvody vč. nejnáročnějších provozů – operačních sálů, JIP, ARO, zdravotnické el. přístroje, RTG pracoviště, antistatické podlahy).

Revize Brno

Revize a elektrorevizní činnost provádíme především na území města Brna, ale po předchozí domluvě i po celé ČR. Brno a brněnské firmy, instituce patří mezi naše nejčastější zákazníky. Jedná se například o nemocniční zařízení, průmyslové podniky, výrobní haly atd. Naší specializací jsou revize el. zařízení ve zdravotnictví (elektrické rozvody vč. nejnáročnějších provozů – operačních sálů, JIP, ARO, zdravotnické el. přístroje, RTG pracoviště, antistatické podlahy).

 

Provádíme výchozí i pravidelné elektro revize, revizní zprávy, revize elektroinstalací, revize elektrického zařízení. Naší specializací jsou revize el. zařízení ve zdravotnictví (elektické rozvody vč. nejnáročnějších provozů – operačních sálů, JIP, ARO, zdravotnické el. přístroje, RTG pracoviště, antistatické podlahy). Dále provádíme elektrorevize elekroinstalace rodinných domů, firem, obchodů, úřadů, škol, skladů, výrobních hal, včetně prostorů s nebezpečím výbuchu (regulační stanice plynu apod.).
Zajišťujeme komplexní služby při zřizování nové nebo rekonstrukci starší elektroinstalace – návrh – určení prostředí – projekt – realizace elektroinstalace – výchozí revize – následné pravidelné revize.
Revizní technik je v tomto případě konzultantem v průběhu celého procesu od návrhu až po realizaci. Díky tomu se případné nejasnosti mezi zákazníkem, projektantem a realizační firmou odstraní již v přípravné nebo realizační fázi a předejde se zbytečným potížím při výchozí revizi. 

Revize elektrického zařízení
Zajišťujeme kvalitní a rychlé provedení revizních prací vč. některých speciálních měření – impedance smyčky a vnitřní impedance sítě s vysokým rozlišením, základní harmonická analýza napětí a proudu. Jsme vybaveni kvalitní měřicí technikou, u níž jsou v pravidelných intervalech prováděny kalibrace. Revizní zprávy při revizích el. spotřebičů, strojů a přístrojů je možné dodat formou tzv. hromadné zprávy, kdy v tištěné formě jsou jen údaje nezbytné z právního hlediska. Ostatní údaje jsou v elektronické formě, což zákazníkovi výrazně zjednodušuje orientaci a vyhledávání v seznamech revidovaných spotřebičů a šetří místo pro archivaci papírových dokumentů. 

Pravidelné elektro revize
Každá revize elektrozařízení obsahuje řadu předepsaných úkonů (prohlídka, zkoušení, měření), prováděných revizním technikem. Revize jsou prováděny v předepsaných lhůtách dle prostředí, druhu objektu a účelu používání. Po dohodě je možno zpracovat harmonogram revizí a včas upozorňovat na blížící se konec platnosti revizních zpráv. Pro pravidené zákazníky tuto službu zajišťujeme bezplatně. 

 

 

www.revize-tichy.cz