Venkovní žaluzie

Společnost Proklima stínicí technika, s.r.o., prodává a montuje žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu a markýzy. Máme širokou síť vzorkových prodejen, ve kterých se vám budou věnovat odborně vyškolení pracovníci.

Rádi vám poradíme s výběrem vhodného typu žaluzie, rolety či dalších produktů z našeho sortimentu.

V roce 2006 jsme se stali největší dceřinou společností předního výrobce stínicí techniky v České republice – Servis Climax, a.s.

Markýzy

Markýzy jsou dalším užitečným druhem stínící techniky. Také markýzy lze zařadit do několika typů jako jsou například : markýzy výsuvné, kazetové, volně stojící, markýzolety. Můžeme sem zařadit i svislé fasádní clony a zastínění zimních zahrad. Výsuvné markýzy mají dokonalé konstrukční řešení nosného profilu se stabilními kloubovými rameny a tažnými pružinami. Některé typy výsuvných markýz jsou i bez nosného profilu. Kazetové markýzy chrání v zataženém stavu před špatným počasím ( sníh, vítr,…) kazetový box.

Autor

superspeed

Nový webový portál Vám nabízí široké množství různých doplňků a veškerého zboží pro Vaše auto nebo motocykl, jako například bezpečností folie na okna, kdy Vám je nejlepší sleva garantována firmou Autofolie Praha s.r.o.