Vydělávejte peníze z loterie online

Pokud vlastníte webové stránky nebo blog a chtěli byste zvýšit své příjmy, pak vás tato zpráva bude nejspíš zajímat. Mnoho lidí ze všech koutů světa hraje loterijní hry na MegaLoto.cz, ale ne všichni vědí, že mají možnost vydělat si peníze propagací těchto stránek.

Hodně lidí hledá různé způsoby, jak si doplnit svůj běžný příjem a internet je vynikající volbou s nekonečnými možnostmi. MegaLoto.cz nabízí největší loterie na světě, ale také možnost, jak si na internetu vydělat peníze.

Vše je velmi jednoduché a nejsou vyžadovány žádné náklady. Hovoříme zde o affiliate programu MegaLoto.cz, který se nazývá LottaRewards, ve volném překladu tedy „hodně odměn“.

Pro ty, kteří mají webové stránky nebo blog, se stačí do affiliate programu jen přihlásit. Odtud můžou již využívat všech marketingových materiálů, k propagaci různých loterijních produktů, včetně bannerů a textových odkazů.

JAK TO FUNGUJE?

Bannery můžete umístit na vaše stránky nebo blog a může se začít s propagací! Klikne-li návštěvník vašich stránek na tento banner, dostane se na webové stránky MegaLoto.cz.

Jelikož má každý banner umístěný na vašich stránkách specifický kód ke sledování, může náš systém přesně evidovat nákupy provedené zákazníky na našich stránkách, kteří na ně přešli z vašich stránek.

A pak přichází oblíbená část měsíce pro affiliaty MegaLoto.cz, a to je když se počítají provize a hlavně vyplácejí na jejich bankovní účty. Jak to tak snadné a bez stresu.

Takže pokud chcete hrát v loterii on-line a chcete zveřejnit loterijní hru, nebo pokud si prostě chcete vyzkoušet nový způsob, jak vydělat peníze na internetu, toto je vaše šance.

Zažádejte k přijetí do našeho partnerského programu LottaRewards právě teď (je to rychlé a zdarma) a začněte vydělávat provize.