Zmrzlinové stroje

Lahodnou, osvěžující a různě barevně vyhlížející zmrzlinu má snad každý rád. Ať už jste malý kluk nebo holka, muž či žena v nejlepších letech nebo dědeček, babička s vnoučátkem na procházce…

Nejen ty nejlepší ingredience, lahodné mléko a další suroviny jsou potřebné k výrobě té nejlepší zmrzliny na světě, ale je důležité mít i zmrzlinové stroje, které umí tuto lahůdku vyrobit a nabídnout.

Společnost JVGASTRO nabízí kvalitní, spolehlivé a moderní zmrzlinové stroje. Přesně ty, které právě vy potřebujete!

Pro malé, střední nebo velké provozy si můžete vybrat ten nejvhodnější zmrzlinový stroj právě pro vás.

Tato firma vám nabízí několik druhů – typů zmrzlinových strojů. Můžete si vybrat zmrzlinový stroj na dva nebo čtyři druhy zmrzliny a k tomu zmrzlinu míchanou. Tyto zmrzlinové stroje mají výkon 420 nebo 210 porcí lahodné zmrzliny za hodinu. Nastavení hustoty zmrzliny, chlazení zásobníků směsi a kvalitní materiál stroje jsou u zmrzlinových strojů firmy JVGASTRO zaručeny.

Každý zmrzlinový stroj firmy JVGASTRO vám mohou zaměstnanci této firmy předvést ve své provozovně, nebo v provozovně přímo u vás. Veškeré náhradní díly na tyto zmrzlinové stroje jsou na skladě a tak při nenadálé poruše do 24h vám váš zmrzlinový stroj servisní mechanici firmy opraví. U všech těchto zmrzlinových strojů máte poskytnutou telefonickou podporu 24hodin denně, 7 dní v týdnu.

Ať už provozujete zmrzlinový stánek nebo restauraci, kde podáváte palačinky s lahodnou zmrzlinou, věřte, že se zmrzlinovými stroji firmy JVGASTRO se vám tato lahůdka bude snadno připravovat, i podávat.