Úno 052013
 

Chladící vitríny patří bezesporu mezi zařízení, které je nezbytné v každé restauraci, jídelně, hotelu nebo jiném stravovacím zařízení. V chladicích vitrínách se každý den skladuje větší množství surovin k přípravě nejrůznějších pokrmů, ale také výrobků k přímému prodeji. Pro uskladnění různých surovin jsou používány nejčastěji chladící vitríny s agregátem a skleněným krytem. Chladící vitríny jsou vybaveny elektrikou jednotkou, která řídí teplotu chlazeného prostoru. Chlazení úložného prostoru u všech modelů je pomocí nucené cirkulace chlazeného vzduchu. Teplota chlazeného prostoru je řízena elektronickou jednotkou. Nerezové stoly. Obslužné vitríny ocení nejvíce mnohé markety a masny. Při jejich navrhování byl kladen důraz na praktičnost a funkčnost. Vitríny jsou vzájemně kombinovatelné do různých sestav. V nabídce máme samostatně stojící nebo v sestavách. Chladící vitríny určené k prodeji chlazeného zboží naleznete v nabídkách od nejobyčejnějších typů s rovným i oblým sklem až po chladicí vitríny dražších typů, určených především pro hypermarkety.

Sorry, the comment form is closed at this time.