Nové UV gely pro kreativní gelové nehty

Nehty jsou naší vizitkou, kterou se prezentujeme na první pohled na veřejnosti. Proto bychom jim měli věnovat mimořádnou péči. Přírodní nehty není třeba jen pilovat a zdobit. Měli bychom dbát také na zdravý a správný růst našich nehtů. Od toho jsou tu nové olejíčky renomované značky Silcare. Ty obsahují velké množství prospěšných vitamínů, které podporují zdravý růst a kvalitu vašich nehtů.

Nejste-li spokojena s vašimi přírodními nehty, potom přichází na řadu nehty umělé. Můžete si vymodelovat nebo nechat vymodelovat krásné gelové nehty nebo neméně půvabné akrylové nehty, záleží pouze na vás, jaké si vyberete. Při profesionální modeláži budou akrylové i gelové nehty vypadat skvěle. Výhodou umělých nehtů je, že vydrží dlouhou dobu krásné i bez každodenní péče.

Pro modeláž nehtů nebo jejich následné zdobení budete však potřebovat celou řadu pomůcek. Kvalitní potřeby pro modeláž nehtů i péči o vaše nehty nabízí internetový obchod MagicNails.cz, kde naleznete široký sortiment umělých nalepovacích nehtů, pilníků, UV lamp i laků na nehty. Velmi výhodně zde také nakoupíte kvalitní UV gely různých odstínů a barev, ze kterých můžete vybírat, aby vaše nehty byly vždy originální.

Neváhejte a vyzkoušejte i vy nové barevné UV gely s nádhernými třpytkami, které jsou velmi odolné vůči vyblednutí, dále zde naleznete také metalické UV gely v nejrůznějších barvách, které si dokážete představit, a v neposlední řadě můžete vybírat také z okouzlujících perleťových UV gelů, ty jsou určeny zejména k dokončení zdobení nehtů nebo na barevnou francouzskou manikúru. Navštivte internetový obchod nehtovým zbožím MagicNails.cz i vy a nakupujte zde veškeré pomůcky pro modeláž originálních neobvykle zdobených umělých nehtů.