Obkládáme velkými formáty

Techlam – už jste slyšeli o tomto novém keramickém materiálu, jehož výrobcem je keramická společnost Levantina? Levantina, tato španělská keramická společnost byla založena již v roce 1959 a brzy si získala oblibu nejen ve Španělsku, ale i v mnoha dalších světových zemích. Levantina se stala průkopníkem ve výrobě velkoformátových desek s tloušťkou 3 mm. Nabízí je pod produktovou značkou Techlam. Najdeme zde velké formáty až do rozměru 100×300 mm a právě tyto velké formáty nám nabízí nekonečné možnosti při realizací projektů bytové architektury. Další velkou výhodou těchto obkladů a dlažeb Techlam je, že splňují hygienické normy a jsou proto vhodné do prostředí, kde je nutné splnit vysoká hygienická kritéria. Můžeme je použít do nemocničního prostředí stejně jako do provozoven gastro. Vysoká technologická kvalita zaručuje prakticky nezničitelnost povrchů a barev. Tyto obklady o tloušťce 3 mm jsou vhodné jako obklad stěn a od tloušťky 3+3 mm jsou vhodné i pro podlahy. Pro jejich kvalitu jsou možné použít i do míst s vysokou zátěží provozu, jako jsou haly, nákupní centra apod. Některé realizace interiérů si můžete prohlédnout na studiu koupelen.
Všechny tyto kvality oceňují lidé, kteří si chtějí vybudovat krásný domov, ale i firmy pohybující se dennodenně na poli stavebním.
Techlam by Levantina se zaměřuje na keramické obklady a dlažby převážně v imitacích kamene. Např. série nazvaná Hydra je krásnou imitací kamene, stejně jako série Vulcano – kde jak už název napovídá, nám obklady a dlažby připomínají kameny ze sopečné lávy. Výjimkou je série Madeira, která je jako jediná vyráběna v imitaci dřeva. Setkáváme se zde se dvěma formáty a to 20×100 cm a 100×300 cm. Vybírat můžeme ze sedmi odstínů přírodních barev.
Takto bychom mohli pokračovat ve výčtu sérií, které mají jednu věc společnou, a to rozměrnou, tenkou keramickou desku. Keramický materiál, který se dnes při stavbě a rekonstrukci často používán. Má řadu již zmiňovaných výhod, pro které je stále více oblíben. I když je tenký, je velmi odolný a pokud si jej vyberete, určitě nebudete litovat.