Parkujte v Praze bezpečně

Parkování v Praze je čím dál tím obtížnější. Je to z důvodů zavedení placených zón v centru a jejich postupné rozšiřování do dalších částí Prahy. Řidičům tak nezbývá nic jiného, než využít placených parkovacích míst. Nejzajímavější parkoviště, kde můžete v Praze zaparkovat jsou uvedena níže.

Alšovo nábřeží
Parkoviště se nachází na Alšově nábřeží na Praze 1. K dispozici je 46 parkovacích míst. V provozu je nonstop a za hodinu parkování zaplatíte 40,- Kč. Toto parkoviště využijete především pokud pojedete do centra na nějakou kulturní nebo společenskou akci

Malostranské náměstí
Parkoviště naleznete na Malostranském náměstí hned vedle tramvajové zastávky. Zaparkuje zde 74 vozidel. Cena Parkování je 60,-Kč za hodinu. V provozu je od pondělí do neděle od 7 do 1 hod v noci. Pokud si jedete prohlédnout Pražský hrad, Karlův most nebo např. na svatbu do Vrbtovské zahrady určitě vám přijde toto parkoviště vhod.

Nábřeží Ludvíka Svobody
Parkoviště, kde si můžete své místo předplatit na měsíc. Otevřené je non-stop a za hodinu parkování zaplatíte 40,- Kč. K dispozici je 162 parkovacích stání.

Parkoviště Ruzyně
Jedno z nejvyužívanějších parkovišt v Praze. Parkování na letišti Ruzyně je k dispozici přímo naproti odletovým terminálům. Za 2 minuty chůze jste přímo v odletové hale. K dispozici jsou jak krytá tak venkovní parkovací stání. Parkoviště je k dispozici non-stop. Pokud objednáte parkování online na webu www.parkfly.cz budete mít 50% slevu na vaše parkování.

Nádraží Smíchov
Parkoviště umístěné za Ženskými domovy pro všechny návštěvníky Smíchova. K dispozici non-stop s 201 parkovacími stáními. Za hodinu zde zaplatíte 30,- Kč a stejně jako na nábřeží Ludvíka Svobody tak i zde si můžete předplatit měsíční parkování.

Thomayerova ulice
Parkování přímo před Thomayerovou nemocnicí.K dispozici pro všechny pacienty i pro okolopražské, kteří nechtějí zajíždět až do centra. V provozu je od 8 do 20 hod, k dispozici je 187 parkovacích míst a po první půlhodině která je zdarma zaplatíte 30,-Kč za každou další

P+R Chodov
Parkoviště pro všechny návštěvníky Prahy, kteří do centra pokračují MHD. Parkoviště je přímo u nákupního centra Chodov. Je zde 700 stání a provozní doba je od 04 – 01 hod. Za jeden den parkování zaplatíte 20,- Kč.

P+R Skalka II
Stejně jako na Chodově je parkoviště určené pro všechny kteří budou pokračovat do centra městskou hromadnou dopravou. Za den parkování zaplatíte 20,- Kč a parkoviště je v provozu od 04 – 01 hod.