Teplo rodinného krbu

Je také praskání dřeva, světlo ohně a teplo domova Vaším snem? Toužíte po klidných večerech se svým partnerem či rodinou u rodinného krbu? Nechte své sny stát se realitou.

Krby jsou oblastí, kde máte na výběr. V současné době je nabídka krbů a krbových kamen opravdu široká a stejně široká je i škála produktů, které jednotlivé společnosti nabízí. Při volbě krbu či krbových kamen doporučujeme věnovat jejich výběru maximální úsilí, přeci jen se jedná o součást vybavení Vašeho domu a ne jen o dekoraci. V návaznosti na předešlou větu však narážíme na podstatný argument, nemusí se jednat pouze o dům. V dnešní době zaznamenávají rapidní nárust poptávky krby, které nejsou napojeny na komín a tím pádem je lze umístit do bytů, na terasy či do zimních zahrad. O jaké typy krbů se jedná? Jde o tzv. bio krby, odborně označovány jako krby na bioethanol. Jde o efektivní a designové řešení pro většinu domácností, které nemají komín, nebo pro ty z Vás, kteří chtějí mít krb jako elegantní doplněk ke stávajícímu systému vytápění domu.
Pokud nejste příznivci klasických kamenných krbů, nebo pro jejich výstavbu nemáte dostatečný prostor nabízí se další alternativa, litinová krbová kamna . V současné nabídce naleznete velké množství stylů kamen a také velké množství jejich variant. Nejčastěji se však setkáte s rozdělením na krbová kamna rustikální a moderní, mezi které spadají velmi designové kousky.
Jak jsme uvedli na začátku článku, volba krbu, či krbových kamen je poměrně důležitým rozhodnutím a doporučujeme si za správnou volbu připlatit. Pravidlo 2 krát měř, jednou řež zde platí dvojnásob, a proto taktéž doporučujeme poradit se o výběru s profesionálem, který Vám zdarma poskytne všechny důležité informace a také zajistí realizaci Vašeho řešení.
Na konec našeho článku bychom Vám rádi poskytli tip na společnost, která hraje významnou roli v krbařském odvětví v České republice, která je současně výhradním dovozcem renomované francouzské značky Seguin Duteriez. Jedná se o společnost Topsys Praha, spol. s r. o., která působí na českém trhu více než 15 let. S osobními zkušenostmi s touto společností Vám s radostí poskytujeme výbornou referenci. Zjistěte více o společnosti na www.topsys.cz a nechte si odborně a zdarma poradit.