Výstaviště Zahrada Čech 2013

výstaviště Zahrada Čech 2013, jakožto symbol královského města Litoměřice, v tomto roce oblékne nový háv. Nenechte si přeměnu Výstaviště Zahrady Čech ujít a přijďte se podívat na pořádané akce a posoudit proměny, kterými výstaviště prošlo!

Výstaviště Zahrada Čech 2013 v novém

výstaviště Zahrada Čech 2013 se bude, stejně jako doposud, věnovat výstavnictví. Navíc se však můžete těšit na spoustu nových aktivit. Společnost Zahrada Čech s.r.o. je z 50% ve vlastnictví města, zbylých 50% patří firmě EXPO CZ s.r.o. Toto spojení bude fungovat po dobu 20 let, během kterých se Výstaviště Zahrady Čech 2013 zcela promění jak svou podobou, tak akcemi a aktivitami zde provozovanými.

Tradiční a moderní zároveň

Výstaviště Zahrada Čech 2013 disponuje hlavním cílem – zachovat tradici výstavnictví a pěstitelství ve městě. Tematické výstavy probíhají na výstavišti již od roku 1969 a s novou energií budou probíhat i nadále. Mimo tradičních výstav Výstaviště Zahrada Čech 2013 nabízí spoustu dalších služeb a vyžití. Plochy Výstaviště Zahrady Čech 2013 budou využívány pro akce kulturní, společenské, sportovní a jiné. Výstaviště Zahrada Čech 2013 získá zcela novou podobu.

Co nového Výstaviště Zahrada Čech 2013 přinese?

K nabídce dalších služeb Výstaviště Zahrady Čech 2013 patří například pronájem reklamních ploch, stánků, tenisových kurtů, trvalý pronájem pavilonu k prodejním či výrobním účelům, trvalý pronájem kancelářských či prodejních ploch, svatby, plesy či dokonce pronájem celého areálu pro soukromé i státní subjekty.

Kalendář akcí, které se budou konat na Výstavišti Zahrady Čech 2013, si můžete prohlédnout na zahrada-cech.cz.