Hledáte moderní sport? Hrajte florbal.

Pro správný rozvoj je potřeba pohyb, nejlépe pokud dítě provozuje nějaký sport. No jo, ale jaký sport vybrat aby nezruinoval Váš rozpočet a byl také moderní a pro dítě zajímavý? Co takhle florbal? Florbal je mladý sport, který se ale velice rychle rozšiřuje a je pro dítě zajímavý a je také žádaný. Florbalových oddílů naleznete ve Vašem okolí jistě několik.

Předností florbalu, zvláště v dnešní době, kdy se vše zdražuje, je finanční nenáročnost. Vybavení jako florbalové hole koupíte za pár stokorun. Finančně náročnější je vybavení pro brankáře, ale ani při koupi kvalitního vybavení pro brankáře nezbankrotujete. Věci jako chrániče brankáře a florbalové brankářské masky stojí již něco málo pod tisíc korun.

Co se týče budoucnosti florbalu, tak ta je více než slibná. Nemusíte se tedy bát, že je florbal jen módním výstřelkem, který za pár let odezní. Florbal je sport s nejrychleji rostoucí členskou základnou u nás. Tato velká členská základna je znát i v porovnání se zahraničím. Český tým patří k mezinárodní špičce a na mezinárodní scéně se s nejlepšími pere o medaile.

Další výhodou je, že se dá hrát stejně dobře v hale, jako na volném prostranství. Takže se dá provozovat celoročně. Finanční nenáročnost florbalu, spolu s rostoucí členskou základnou a celkovou nenáročností florbalu na vybavení a prostory z florbalu dělá velice zajímavý sport.