Originální nehtové tipy

Gelové nehty dnes nenosí pouze ženy pracující v kancelářích, gélové nechty jsou dnes natolik kvalitní, že je může mít kterákoli žena. Gelové nehty vydrží i větší mechanickou zátěž, jsou dostatečně pevné, pružné a odolné, takže s nimi můžete vykonávat všechny potřebné práce. Nevíte, jak na modeláž gelových nehtů? Přijďte se inspirovat do internetového obchodu D-nails.sk, kde naleznete široký sortiment pomůcek a produktů pro profesionální modeláž gelových nehtů.

Abyste si, milé dámy, vymodelovaly kvalitní gélové nechty, budete potřebovat nejprve správné nechtové formy nebo umelé nechty. Umelé nechty nakoupíte na D-nails.sk průsvitné, bílé i barevné. Důležité je zvolit správný rozměr nehtu, k dispozici jsou vám proto také sady, které obsahují různé velikosti nehtů, byste si mohly v klidu vybrat velikost nehtu pro každý prst zvlášť. Velmi důležitý je také tvar nehtů, můžete si vybrat mezi hranatými a špičatými tipy, které potom můžete pilováním upravit do požadovaného tvaru. Máte-li vybrané nechtové tipy, budete dále potřebovat lepidlo a pilníky.

Po připevnění nehtu přichází na řadu úprava jeho délky a modeláž může začít. Rozhodnete-li se pro gélové nechty, budete potřebovat vysoce kvalitní UV gély. D-nails.sk vám nabízí široký výběr různých druhů UV gelů, nebojte se barev a pro modeláž si zvolte kombinaci průsvitného nebo bílého UV gelu s nějakým ozdobným barevným UV gelem. Nechtová modeláž vás bude hned více bavit a vaše nehty budou vypadat skutečně originálně. Každou vrstvu UV gelu je třeba nechat vytvrdit v UV lampě, aby byly gélové nechty co možná nejpevnější a vydržely dlouhou dobu krásné. Pro ještě kouzelnější nehty stačí využít jedné z mnoha možností zdobení nehtů. Tak neváhejte, navštivte i vy D-nails.sk a inspirujte se zde, jak na modeláž a zdobení vašich nehtů.