Parafínová lázeň – blahodárná péče o ruce

Přicházíte každý den z práce unavená? Máte těžké ruce a potřebovala byste je trochu oživit? Po celodenní dřině dopřejte vašim rukám trochu výživné péče. Pro vaše unavené ruce je tou nejlepší regenerací parafínová lázeň. Parafín je přírodní látka, která se získává při rafinaci ropy, v kosmetice se používá lehký parafín, který má nízkou teplotu tuhnutí a je obohacený o vitamín E, který je známým antioxidantem, takže úspěšně pomáhá s nejrůznějšími kožními problémy a hojně se využívá pro péči o pokožku a nehty.

Kvalitní parafín si můžete zakoupit v internetovém obchodu MagicNails.cz, který se specializuje na prodej pomůcek a přípravků pro péči o ruce a především nehty. Parafínová lázeň pomáhá proti únavě rukou, regeneruje, dodává pokožce potřebné vitamíny a zklidňuje ji. Používá se k intenzivnímu prohřívání a uvolňování rukou, urychluje krevní oběh a celý metabolizmus. Zahříváním se otevírají póry, které tak umožňují rychlejší vstřebávání prospěšných látek, podporuje prokrvování a je také pomocníkem v boji proti kožním problémům, jako je ztvrdlá kůže, celulitida či nekvalitní nehty.

Parafín má blahodárné účinky také na vaše nehty. Ať už máte kvalitní přírodní nebo gelové nehty, parafínová lázeň jim dodá potřebné živiny a hydratuje je. Dopřejte vašim nehtům pravidelnou péči v podobě parafínové lázně. Bude k ní potřeba parafínová vana, parafín a speciální kosmetické rukavičky. Parafín i ostatní pomůcky můžete pohodlně nakoupit na MagicNails.cz, parafínová vana je základní pomůckou, ve které dochází k rozpuštění parafínu. MagicNails.cz vám nabídne také profesionální kosmetický parafín s různými druhy vonných esencí, stačí si vybrat tu, která vám bude nejvíce vyhovovat. Využijte i vy parafínové lázně k péči o vaše ruce a nehty, nechte vaše ruce po dlouhém dni odpočinout a načerpat vitamíny a živiny.