Víte, co všechno nabízí velkoformátová dlažba?

Jistě jste již slyšeli pojem velkoformátová dlažba a obklady. O co se jedná, je zřejmé už z názvu velkoformátová. Ano, velké formáty značně převyšují klasické velikosti keramických obkladů a dlažby, kdy je velikost jednotlivých tabulí větší než 1 m. Ale to zdaleka není jediná přednost. Současná technologická výroba nabízí vysoce kvalitní velkoformátovou keramickou dlažbu, která splňuje nejen základní požadavky běžných keramických produktů, ale má i něco navíc. Předně je to jednoduchá a snadná pokládka. Velkoformátové dlažby a obklady www.levnadlazba.cz mají nízkou tloušťku, tudíž jsou lehké a snadno se s nimi manipuluje. Ve výsledku to poznáte i při realizaci interiéru a exteriéru. Velkoformátová dlažba a obklad se pokládá s minimem spár, takže nám opticky vznikne čistý a jednolitý celek.
Jedničkou mezi velkoformátovou dlažbou je jednoznačně Kerlite. Kerlite je synonymem pro nejmodernější a nejkvalitnější velkoformátový obklad a dlažbu vůbec. Za pomoci špičkové a moderní technologie a za použití tradičních surovin, jako je jíl, kaolín a živec, vznikly keramické produkty s nadstandardní kvalitou. Tyto vynikající technologické kvality umožňují využít keramický obklad a dlažbu Kerlite nejen v bytové architektuře, ale také v komerčních prostorech se zvýšenou zátěží, nebo při realizaci exteriérů.
Velkoformátová dlažba a obklady Kerlite je k dispozici v několika sériích, kde je zastoupeno široké spektrum elegantních barev a povrchů, také formátů a tloušťky. Kerlite se vyrábí v tloušťce 3 mm, 3,5 mm a 7,5 mm. Také formátů je několik, najdeme zde velikost 100×300 cm, 100x 100 cm, 50×50 cm, 40×100 cm a 4,9×100 cm. Keramická dlažba a obklady Kerlite se vyznačují lehkostí a snadnou pokládkou. Ačkoli jsou tenké, tak jsou díky speciální technologii vysoce odolné vůči fyzickému namáhání. Tato odolnost, je dosažena lisováním silou 15 000 tun. K upravení rozměrů, kdy budeme potřebovat dlažbu vytvarovat či jinak tvarově změnit, nám postačí nožík na řezání skla. K samotné pokládce potřebujeme speciální lepidlo, které nanášíme ozubenou stěrkou. Dlažbu a obklady Kerlite můžeme pokládat na stávající staré plochy, aniž bychom museli něco bourat a čistit. Tak si ušetříme čas i finance, protože nemusím řešit odvoz stavebního materiálu. Zadní strana produktů Kerlite je opatřena silikonovou síťkou, která zaručí větší pevnost a pružnost. Výhod velkoformátové dlažby oproti klasické je mnoho, tak zaleží jen na našem rozhodnutí, jestli jsou pro nás velké formáty to pravé.
Nabídka dlažby a obkladů Kerlite je sdružena do devíti sérií, které jsou v souladu s moderními trendy. Vzhled těchto sérii splňuje současné designové požadavky, vyniká nadčasovou elegancí. Mezi žádané trendy v oblasti keramické dlažby a obkladů patří imitace přírodních produktů. Na to reaguje Kerlite ve svých sériích, kde nabízí imitaci dřeva, kamene, betonu a pískovce. Čtyři odstínx dřeva nabízí série Kerlite Oaks, která věrně vystihuje povrch a nuance přírodního dřeva. Kerlite Avantgardeje série jejíž vhled připomíná belgický kámen a je k dispozici ve třech odstínech modré, šedé a černé. Imitaci betonu nabízí série Kerlite Over ve čtyřech barvách, díky kterým dosáhneme jednoduchého a čistého stylu. Teplé barvy a design pískovce nabízí série Kerlite Geoquartz. Harmonii a elegantní styl dosáhnete se sérií Kerlite Buxy. Barvy a energii vnesou do prostor keramické produkty Kerlite Colors. Eleganci a pocit jednoty nabízí série Kerlite Elegance. Kontrastu černé a bílé barvy nechá vyniknout série Kerlite Blackwhite. Unikátní série Kerlite KW nabízí solární články, určené na výrobu elektrické energie. Tyto panely jsou multifunkční, a zaručují spolehlivou a estetickou kvalitu při obkládání domů a budov.
Keramická velkoformátová dlažba a obklady Kerlite je mrazuvzdorná, neabsorbuje tekutina má izolační vlastnosti proti hluku. Také vyniká snadnou očistou a údržbou, kdy nám postačí běžně dostupné čistící prostředky. Špičková kvalita spolu se moderním designem umožňuje použít obklady a dlažbu Kerlite téměř všude. Pro svou snadnou udržovatelnost a očistu jsou vhodné také do hygienických prostor, nemocnic, lékáren, jídelen apod. Své místo najdou také v prostorách s vysokým provozem, např. v halách, hotelích, bankách, či nákupních centrech. Také vyniknou v bytech a domech, při realizacích koupelen, kuchyní, a dalších obytných prostor.